Tι νέο φέρνει το ανανεωμένο Ford Kuga;
2 Φωτογραφίες »

Tι νέο φέρνει το ανανεωμένο Ford Kuga;

60.761 Επισκέψεις στο άρθρο (11/2/2024)

- Το πρώτο full hybrid μοντέλο Ford που έρχεται στην Ελλάδα
- Με Active έκδοση για πρώτη φορά που μεγαλώνει την απόστασή του από το έδαφος
- To Plug-in υβριδικό Kuga είναι τώρα πιο ισχυρό (+18 PS) αλλά έχει ίδια αυτονομία
- Έχει δύο μεγάλες οθόνες στην καμπίνα στον στάνταρ εξοπλισμό

Το πρώτο full hybrid μοντέλο Ford που έρχεται στην Ελλάδα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα υπάρχει διαθέσιμη έκδοση του Kuga με full hybrid κινητήρα ο οποίος θα αποδίδει 180 άλογα ή 183 PS στην τετρακίνητη έκδοσή του.. Το υβριδικό σύνολο αποτελείται από έναν βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων, ηλεκτροκινητήρα, γεννήτρια και μια μπαταρία. Η συνδυαστική αυτονομία του Kuga Hybrid φτάνει, σύμφωνα με τη Ford, τα 900 χιλιόμετρα.

Με Active έκδοση για πρώτη φορά που μεγαλώνει την απόστασή του από το έδαφος

To Kuga δεν είναι μόνο επιβλητικό σε όψη αλλά τώρα, στην έκδοση Active, που προστίθεται δίπλα στις Titanium και ST-Line, το SUV της Ford υιοθετεί πιο περιπετειώδες στυλ. Η Active έκδοση έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 10 mm εμπρός και 5 mm πίσω, για κίνηση σε εκτός δρόμου διαδρομές, ενώ το πρόσθετο drive mode με την ονομασία Trail μεταβάλλει την απόκριση του γκαζιού και του συστήματος ελέγχου πρόσφυσης ώστε ο οδηγός να μπορεί να ελέγχει πιο αποτελεσματικά το αυτοκίνητο στην άμμο και τη λάσπη. Τέλος, η έκδοση διαθέτει πιο έντονη μάσκα σε γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα, σήματα Active στα εμπρός φτερά, μοναδικά σχέδια ζαντών αλουμινίου 18 και 19 ιντσών, μαύρα καπάκια στους καθρέπτες και μαύρη οροφή προαιρετικά. 


Ελαφρώς ανασχεδιασμένα είναι τα πίσω φωτιστικά σώματα και έχουν καινούρια γραφικά.
2 Φωτογραφίες »

Ελαφρώς ανασχεδιασμένα είναι τα πίσω φωτιστικά σώματα και έχουν καινούρια γραφικά.

To Plug-in υβριδικό Kuga είναι τώρα πιο ισχυρό (+18 PS) αλλά έχει ίδια αυτονομία

Το Plug-in υβριδικό Kuga, πρώτο σε πωλήσεις PHEV στην Ευρώπη για τρεις συνεχόμενες χρονιές γίνεται τώρα πιο ισχύρό κατά 18 άλογα, αφού πλέον αποδίδει 243 ίππους αντί για 225, γεγονός που του επιτρέπει να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα 2 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα (7,3 δλ.). Το Kuga PHEV αποτελείται από βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων, ηλεκτροκινητήρα, τη γεννήτρια και τη μπαταρία ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 14,4 kWh που μπορεί να κινήσει το SUV ηλεκτρικά μέχρι και για 69 χλμ.

Συνέχεια του άρθρου >>>
TI LINGLONG AGORAZO
fiat