Τις δυνατότητες ρυμούλκησης που έχει το νέο Land Rover Discovery τέσταρε η εταιρεία με τον τρόπο ο οποίος πλέον έχει γίνει παράδοση.

Τι τραβάει… το Discovery (+vid)

2.913 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2017)

Τις δυνατότητες ρυμούλκησης που έχει το νέο Land Rover Discovery τέσταρε η εταιρεία με τον τρόπο ο οποίος πλέον έχει γίνει παράδοση.

Από το 1989 όταν υπήρξε το αρχικό Discovery με τον καινούργιο κινητήρα ντίζελ 200TDI, μέχρι και πέρυσι όπου το Discovery Sport, εξοπλισμένο με τον τετρακύλινδρο κινητήρα ντίζελ Ingenium 2.0 λίτρων, τράβηξε με επιτυχία τρία πολυτελή βαγόνια με συνολικό βάρος άνω των 100 τόνων, η ρυμούλκηση έχει γίνει συνώνυμο των «ασκήσεων» κάθε νέου μοντέλου.
 
Έτσι τώρα ήρθε η ώρα του νέου Discovery να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον πήχη τραβώντας ένα βάρος το οποίο έφτασε τους 110 τόνους και αποτελούνταν από έναν τράκτορα και επτά καρότσες.
 
Η επιλογή του κινητήρα από τους ανθρώπους της εταιρείας ήταν ο εξακύλινδρος κινητήρας 3.0 λίτρων Td6 που παράγει 254 ίππους και 600 Nm ροπής, ο οποίος όπως θα δείτε και στο βίντεο έφερε εις πέρας την αποστολή του.
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το Discovery τράβηξε το φορτίο για απόσταση 16 χιλιομέτρων με την ανώτερη ταχύτητα να ανέρχεται στα 43 χιλιόμετρα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το νέο μοντέλο διατίθεται πλέον και με τον κινητήρα βενζίνης τεσσάρων κυλίνδρων Ingenium 2.0 λίτρων με ισχύ 300 ίππων και 400 Nm ροπής, ενώ από το νέο έτος το μοντέλο θα εξοπλιστεί με μία οθόνη 12,3 ιντσών αντί για πίνακα οργάνων αλλά και ένα ενημερωμένο σύστημα ψυχαγωγίας TouchPro με οθόνη αφής 10 ιντσών.
 
Δείτε το βίντεο
 

home pro
moto