Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
5 φωτογραφίες »

Τιμές ανανεωμένου Audi A5 στην Ελλάδα

8.786 Επισκέψεις στο άρθρο (6/4/2020)

Το ανανεωμένο Audi A5 ξεκινά την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά συνδυάζοντας την ήπια υβριδική τεχνολογία με το σπορ ντιζάιν, τον hi-tech χαρακτήρα στην καμπίνα και την πολυτέλεια που συνοδεύει τα μοντέλα της γερμανικής premium φίρμας.


Η Audi προχώρησε στην ανανέωση του A5 σε όλα τα διαθέσιμα αμαξώματα (Coupé, Sportback και Cabrio) τον Σεπτέμβρη του περασμένου έτους, εντάσσοντας στην γκάμα, ήπια υβριδικά κινητήρια σύνολα ενώ παράλληλα φρέσκαρε την εμφάνιση μέσα και έξω. Τα ανανεωμένα Audi A5 Sportback και A5 Coupé είναι ήδη διαθέσιμα και στην Ελλάδα με νέα σπορ δυναμικά χαρακτηριστικά, δίλιτρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου με τις τιμές να ξεκινούν από τις 52.250 ευρώ για το Audi A5 Sportback και από 52.530 ευρώ για το Coupé.

Σε σχέση με το pre-facelift, η εμφάνιση του Α5 σε όλες του τις εκδόσεις είναι πιο δυναμική και σπορτίφ. H εξαγωνική κυψελωτή γρίλια, που χαρακτηρίζει την σχεδιαστική γλώσσα της φίρμας, είναι τώρα ελαφρώς μεγαλύτερη και συνδυάζεται με στάνταρ τα νέας σχεδίασης full-LED φωτιστικά σώματα (προαιρετικά προσφέρονται τα Matrix LED), ενώ πιο χαμηλά ο προφυλακτήρας έχει νέο διαχύτη και περιλαμβάνει πιο μοντέρνα εικαστικά στοιχεία στις δύο του άκρες. Στο πίσω μέρος, οι δύο απολήξεις έχουν πλέον τραπεζοειδές σχήμα. Γενικά, η Audi κάνει λόγο πως θα προσφέρει στο μοντέλο τρεις διαφορετικές σχεδιαστικές «ταυτότητες» (Standard, Advanced και S Line) ανάλογα με προτίμηση του πελάτη.

Περνώντας στον εσωτερικό διάκοσμο, η καμπίνα θυμίζει έντονα αυτή του A4, χάρη στην προσθήκη μιας 10,1 ιντσών οθόνης αφής για το ΜΜΙ σύστημα infotainment που αντικαθιστά τον πιεζοπεριστροφικό επιλογέα της προ-ανανεωμένης έκδοσης. Σημειώστε πως, το ανανεωμένο A5 χρησιμοποιεί μια νέα κύρια μονάδα με αυξημένη υπολογιστική ισχύ, την πλατφόρμα ενημέρωσης-ψυχαγωγίας MIB3 τρίτης γενιάς. Τέλος, όπως και πριν, το μάτι τραβά ο πλήρως ψηφιακός 12,3 ιντσών πίνακας οργάνων πίσω από το τιμόνι, γνωστός με το όνομα Audi Virtual Cockpit.

Το A5 σε όλες του τις εκδόσεις θα προσφέρεται με δίλιτρα κινητήρια σύνολα που συνδυάζονται με το ήπια υβριδικό σύστημα των 12 Volt , για μειωμένες εκπομπές ρύπων και πιο ομαλή λειτουργία, ξεκινώντας από τα 163 άλογα για το «35άρι» TDI (diesel). Έπειτα, υπάρχουν οι εκδόσεις βενζίνης 40 TFSI και diesel 40 TDI, οι οποίες αποδίδουν 190 ίππους. Δείτε τις τιμές και εκδόσεις των ανανεωμένων Audi A5 Coupé και Sportback στον πίνακα που ακολουθεί.
 
Έκδοση Τιμή σε ευρώ
A5 Coupé S line 40 TFSI MHEV S tronic 52.530
A5 Coupé S line 35 TDI MHEV S tronic 52.780
A5 Coupé S line 40 TDI S tronic 62.890
A5 Coupé S line 40 TDI quattro S tronic 66.350
A5 Sportback S line 40 TFSI MHEV S tronic 52.250
A5 Sportback S line 35 TDI MHEV S tronic 52.510
A5 Sportback S line 40 TDI S tronic 62.590
A5 Sportback S line 40 TDI quattro S tronic 66.040

Διαβάστε περισσότερα για το AUDI A5