Στην εικόνα βλέπουμε το τρέχον μοντέλο.

Το 2018 και επίσημα το νέο Audi A6 (+vid)

4.370 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2017)

Ένα βίντεο teaser του επερχόμενου Audi A6 έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία, το οποίο επιβεβαιώνει πως το νέο μοντέλο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το 2018.

Την γνωστή «στρατηγική» των teaser ενόψει της αποκάλυψης του επερχόμενου Α6 ξεκίνησε η εταιρεία, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα ένα διαφορετικό βίντεο το οποίο το μόνο που επιβεβαιώνει είναι πως το νέο σεντάν θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του το 2018.
 
Μάλιστα στο βίντεο η Audi προσκαλεί νέους ανθρώπους με ικανότητα στη δημιουργία φιλμ, προκειμένου να παρουσιάσουν το δικό του όραμα για το επερχόμενο μοντέλο, εστιάζοντας σε τρεις τομείς: την τεχνολογία, την απόδοση, και την άνεση.
 
Από κει και πέρα σε ότι αφορά το αυτοκίνητο, το οποίο και έχουν εντοπίσει κατά το παρελθόν οι κατασκοπευτικοί φακοί να πραγματοποιεί δοκιμές, φήμες κάνουν λόγο πως θα είναι εξοπλισμένο με το σύστημα Traffic Jam Pilot, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο νέο A8, επιτρέποντας στο πολυτελές σεντάν να κινείται αυτόνομα σε ταχύτητες μέχρι και 60 χιλιόμετρα ανά ώρα.
Με βάση την πλατφόρμα MLB Evo, το νέο A6 θα είναι ελαφρύτερο, αλλά και μεγαλύτερο από το εξερχόμενο μοντέλο, ενώ η ισχύς θα παρέχεται από ένα ευρύ φάσμα τετρακύλινδρων και εξακύλινδρων υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων ντίζελ και βενζίνης, οι οποίοι θα διαφοροποιούνται ανάλογα με την αγορά.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως το νέο Α6 όπως όλα δείχνουν θα το δούμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο.
 
Δείτε το βίντεο
 

Mercedes
test center