To Forease+ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Κάτω από τη μαλακή πορτοκαλί οροφή, υπάρχει ένα δεύτερο στρώμα από ύφασμα που ενισχύσει την ανθεκτικότητα της σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Ο εσωτερικός διάκοσμος του concept.

Το 2020 το ανανεωμένο smart EQ fortwo

5.287 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2019)

Πριν η καινούρια γενιά smart έρθει στην αγορά το 2022, η Daimler θα φρεσκάρει τις ηλεκτρικές εκδόσεις των fortwo και forfour.

Λίγο χρονικό διάστημα μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας των Daimler και Geely για την εξαγορά του 50% της smart από την κινεζική εταιρεία, ήρθαν στο φως πληροφορίες σχετικά με την ανανέωση που ετοιμάζει η Mercedes για το smart EQ fortwo.

Στην κοινή ανακοίνωση των δύο κολοσσών έγινε γνωστό πως τα ηλεκτρικά smart θα έχουν τη βάση της παραγωγής τους στην Κίνα, για τις ανάγκες της οποίας θα κατασκευαστεί ένα νέο εργοστάσιο. Τα μελλοντικά αυτοκίνητα θα σχεδιαστούν από τη Mercedes και θα κατασκευαστούν από την Geely, με τα πρώτα μοντέλα να έχουν προγραμματιστεί να φτάσουν στις αγορές παγκοσμίως από το 2022. Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει επίσης το γεγονός πως εκτός από αμιγώς ηλεκτρικά τα νέα smart θα μεγαλώσουν, μιας και η μάρκα θα επεκτείνει τη γκάμα της και από μίνι μοντέλα θα κατασκευάσει και μικρά.
 
Mέχρι τη νέα γενιά του μοντέλου που θα ντεμπουτάρει το 2022, η Daimler θα δώσει στις ηλεκτρικές εκδόσεις των fortwo και forfour ένα μικρό φρεσκάρισμα με τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν έρθει στο φως για το fortwoνα μην αναδεικνύουν μεγάλες διαφοροποιήσεις στην εμφάνισή του. Συγκεκριμένα, η γρίλια αναμένεται να είναι ελαφρώς αλλαγμένη ενώ τόσο τα εμπρός φωτιστικά σώματα όσο και τα πίσω θα έχουν έντονες επιρροές από το Smart Forease+ Concept.

Στον τομέα της ισχύος δεν πρέπει να αναμένουμε αλλαγές καθώς η ισχύς αναμένεται να πηγάζει από το ίδιο ηλεκτρικό μοτέρ των 82 ίππων και την μπαταρία λιθίου των 17,6 kWh.
 

Toyota
moto