4 φωτογραφίες »

Η Τοnale σε μορφή concept.

To 2022 η πρεμιέρα της νέας Alfa Romeo Tonale

6.725 Επισκέψεις στο άρθρο (15/7/2021)

Η Ιταλίδα θα κάνει ντεμπούτο στις αρχές του '22, θα έρθει στις αγορές το επόμενο καλοκαίρι και θα προσφερθεί ως Plug-in υβριδική.

Στις αρχές του 2022 θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της η νέα Alfa Romeo Tonale και όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της ο όμιλος Stellantis (Peugeot, Citroen, DS, Fiat, Alfa Romeo), το νέο ιταλικό SUV θα προσφερθεί ως Plug-in υβριδικό.


H έκδοση παραγωγής της Tonale.

H έκδοση παραγωγής της Tonale.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Η Tonale φημολογούνταν πως θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο, ωστόσο το ντεμπούτο της θα γίνει το πρώτο τρίμηνο του 2022 γιατί ο CEO της φίρμας, ζήτησε να γίνει καλύτερος ποιοτικός έλεγχος και να εξελιχτεί περισσότερο το υβριδικό κινητήριο σύστημα του αυτοκινήτου. Η άφιξη της νέας Tonale στις αντιπροσωπείες αναμένεται να συμβεί τον Ιούνιο του επόμενου έτους.

Mατιά στο εσωτερικό της Tonale.

Mατιά στο εσωτερικό της Tonale.


Η Tonale θα γίνει το πρώτο μοντέλο της Alfa Romeo που θα προσφερθεί ως Plug-in και σύμφωνα με όσα διαρρέονται, το αυτοκίνητο θα υιοθετήσει το υβριδικό κινητήριο σύνολο των Jeep Compass και Renegade, του οποίου η απόδοση κυμαίνεται από 190 έως 240 άλογα. Η βάση του είναι ένας 1.300άρης turbo κινητήρας βενζίνης και μια 11,4 kWh μπαταρία ιόντων λιθίου που προσφέρει περίπου 42 χιλιόμετρα αυτονομίας.

Η Τοnale θα γίνει το πρώτο καινούριο μοντέλο της Alfa Romeo από τότε που παρουσιάστηκε η Stelvio το 2016. Η ιταλική φίρμα θα διευρύνει την γκάμα της περισσότερο το 2023 με ένα μικρό SUV που λέγεται πως θα προσφερθεί τόσο με κινητήρες εσωτερικής καύσης αλλά και ως ηλεκτρικό. Το μικρό SUV θα βασιστεί στην CMP πλατφόρμα της Stellantis και θα κατασκευαστεί στην Πολωνία.
 
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
OPEL