To Project Clubsport 23.

To Nissan Kicks.

To Titan στην υπηρεσία των ζώων.

Το Titan ως όχημα απόκρισης καταστροφών του αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού.

Το 370Z έγινε Project Clubsport 23

2.273 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2018)

Τέσσερα ιδιαίτερα μοντέλα θα παρουσιάσει στο SEMA Show του Λας Βέγκας η Nissan, με ένα 370Ζ να ξεχωρίζει.

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, το SEMA Show του Λας Βέγκας έχει αρχίσει να απασχολεί τους φίλους του αυτοκινήτου, με τη Nissan να δίνει το παρόν στην εκδήλωση έχοντας μία ευρεία γκάμα ιδιαίτερων μοντέλων.
 
Ωστόσο αυτό που αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον είναι ένα 370Z. Το συγκεκριμένο μοντέλο που ονομάζεται Project Clubsport 23 είναι εξοπλισμένο με εξαρτήματα από την Nissan Motorsports αλλά και τις aftermarket πηγές και όπως μπορείτε να δείτε αν μη τι άλλο είναι πολύ εντυπωσιακό.
Η μονάδα ισχύος που έχει λάβει είναι ένας twin-turbo 3,0 λίτρων V6 κινητήρας που προσφέρει 400 ίππους, ενώ το μοντέλο είναι αναβαθμισμένο με ένα σύστημα πέδησης της NISMO αλλά και ελατήρια Eibach. Από κει και πέρα έχει λάβει νέες ειδικές ζάντες και ένα έντονο πορτοκαλί εξωτερικό χρώμα.
 
Από κει και πέρα το ίδιο χρώμα έχει λάβει και ένα Nissan Kicks, που ξεφεύγει από τα πλαίσια του αυτοκινήτου και κινείται χωρίς υπερβολή σε αυτά ενός κινητού νυχτερινού κέντρου. Όντας εξοπλισμένο με πολλά ηχεία αλλά και τα απαραίτητα εργαλεία για να μιξάρει κανείς μουσική το συγκεκριμένο μοντέλο φέρει δίκαια τον τίτλο Sound Machine.
 
Από κει και πέρα τα άλλα δύο πρότζεκτ τα οποία θα βρίσκονται στο περίπτερο της Nissan θα είναι δύο ειδικά διαμορφωμένα Titan, το ένα ως όχημα απόκρισης καταστροφών του αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού και το άλλο ως  ένα αντίστοιχο μέσω για τους τετράποδους φίλους των ανθρώπων.
 
Το SEMA Show διεξάγεται από τις 30 Οκτωβρίου μέχρι τις 2 Νοεμβρίου στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ.

Toyota
moto