• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στις κινηματογραφικές αίθουσες θα βρεθεί το Audi E-Tron GT, το οποίο θα συμμετάσχει στη νέα ταινία των Avengers.

Το Audi E-Tron GT στους Avengers

Διαβάστηκε από 1543 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/12/2018
 

Στις κινηματογραφικές αίθουσες θα βρεθεί το Audi E-Tron GT, το οποίο θα συμμετάσχει στη νέα ταινία των Avengers.

Το πρωτότυπο του Audi E-Tron GT έκανε το ντεμπούτο του στο Auto Show του Λος Αντζελες την περασμένη εβδομάδα, αλλά αυτή δεν θα είναι η τελευταία φορά που θα δούμε το κομψό ηλεκτρικό όχημα.
 
Μάλιστα το ηλεκτρικό μοντέλο της Audi το προσεχές διάστημα θα κάνει πολλές εμφανίσεις, καθώς όπως έγινε γνωστό πρόκειται να «πρωταγωνιστήσει» στη τέταρτη ταινία «Avengers», η οποία θα προβληθεί στους κινηματογράφους το ερχόμενο καλοκαίρι. Η εν λόγω ταινία υπολογίζεται πως θα είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες και μέσω αυτής η Audi σκοπεύει να διαφημίσει το νέο της αυτοκίνητο στο ευρύ κοινό.
Η μάρκα δεν έχει πει πολλά για το ρόλο του αυτοκινήτου στην ταινία, ωστόσο κατά το παρελθόν άλλα μοντέλα της έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε ταινίες της Marvel. Ο Tony Stark οδήγησε το R8 στην πρώτη ταινία Iron Man και διάφορα διαφορετικά μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου του πρωτότυπου Prologue, προβλήθηκαν στο Captain America: Civil War. Πιο πρόσφατα, τα A8 και TT εμφανίστηκαν στο Spider-Man: Homecoming.
 
Η νέα ταινία των Avengers σύμφωνα με τις απόψεις των εδικών του κινηματογράφου αναμένεται να σπάσει τα ταμεία, ωστόσο αυτοί που δεν βρίσκουν κάποιο ενδιαφέρον ίσως τώρα που ξέρουν ότι το νέο Audi E-Tron GT θα κάνει την εμφάνισή του να σκεφτούν να την παρακολουθήσουν.

Tags: AUDI