Η ABT δεν δίνει στοιχεία για τις νέες επιδόσεις του μοντέλου.

To Audi SQ7 της ABT

3.164 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2019)

Το SQ7 ανανεώθηκε πριν λίγους μήνες και η ABT δεν έχασε την ευκαιρία να παρουσιάσει το πακέτο της για το υψηλών επιδόσεων SUV.

O oίκος της ABT Sportsline είναι γνωστός για τα βελτιωτικά πακέτα που προσφέρει στα μοντέλα του VW Group και έτσι, δεν γινόταν να λείπει από την γκάμα του το πρόσφατα ανανεωμένο SQ7 που λαμβάνει τώρα περισσότερη ισχύ αλλά και νέα «παπούτσια».

Κάτω από το καπό του «θηριώδους» SUV συναντούμε τον 4λιτρο V8 Bitrurbo TDI πετρελαιοκινητήρα που από 435 ίππους και 900 Nm ροπής που αποδίδει εργοστασιακά, η ισχύς του τώρα εκτοξεύεται στα 510 άλογα και 970 Nm ροπής χάρη σε μια σειρά από τροποποιήσεις στον εγκέφαλο του μοτέρ. Η ABT δεν δίνει στοιχεία για τις νέες επιδόσεις του μοντέλου αλλά είναι σίγουρο πως είναι καλύτερες από τα 4,8 δλ. που χρειάζεται η εργοστασιακή έκδοση για να πετύχει το 0-100 χλμ./ώρα.

Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση του SUV, η ABT προσφέρει  τρία σετ από ζάντες. To πρώτο με ονομασία Sport GR διατίθεται σε δύο αποχρώσεις του μαύρου, το δεύτερο σετ αφορά HR Aero ζάντες σε σκούρο χρώμα ενώ το τρίτο αφορά ένα σετ HR-F ζάντες σε σκούρο ασημί χρώμα. Στα σκαριά βρίσκεται και ένα αεροδυναμικό bodykit, το οποίο θα είναι έτοιμο κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο έτος ενώ και το εσωτερικό αναμένεται να λάβεις τις δικές του μοναδικές αναβαθμίσεις.

Πώς σας φαίνεται;

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center