Το C3 Aircross σε μινιατούρα

Το C3 Aircross σε μινιατούρα

Το C3 Aircross σε μινιατούρα

4.525 Επισκέψεις στο άρθρο (9/6/2017)

Στις εικόνες που έχουν διαρρεύσει κατά καιρούς, όσον αφορά το σχεδιασμό του ολοκαίνουργιου Citroen C3 Aircross, ήρθε να προστεθεί ακόμα μία, η οποία ωστόσο έχει μια ιδιαιτερότητα.

Συγκεκριμένα μια εικόνα ενός μοντέλου κλίμακας ήρθε στην επιφάνεια και μας παρουσίασε τον εξωτερικό σχεδιασμό του διάδοχου του C3 Picasso. Η εικόνα αποκαλύπτει ένα σχήμα που βασίζεται στον οικείο σχεδιασμό του τελευταίου C3, συμπεριλαμβανομένου του χαρακτηριστικού προβόλου, με τα ξεχωριστά στοιχεία φωτισμού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Πολλά από τα στοιχεία του C3 Aircross προβλήθηκαν μέσω του C-Aircross Concept στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και σίγουρα θα δούμε ότι πολλά από αυτά θα μεταφερθούν στο μοντέλο παραγωγής.
 
Στα μηχανικά σύνολα τώρα, το Aircross λέγεται πως θα υιοθετήσει τους βενζινοκινητήρες PureTech, από το C3, με 68, 82 και 110 άλογα, μαζί με ένα ζευγάρι πετρελαιοκινητήρων BlueHDi, οι οποίοι θα αποδίδουν 75 και 100 ίππους αντίστοιχα. Ανάλογα με την επιλογή, η Citroen θα συνδυάζει το νέο crossover με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο έξι ταχυτήτων.
 
Η Citroen σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το νέο C3 Aircross προς το τέλος του έτους, με την πλήρη αποκάλυψη να αναμένεται τους επόμενους μήνες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL