Το CUPRA Ateca σε ταράτσα στο Παρίσι (+vid)

1.663 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2019)

Ένα πολύ ξεχωριστό event για το προμοτάρισμα του CURPA Ateca διοργάνωσε η εταιρεία σε μια ταράτσα στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας.


Mε την Γαλλία να βρίσκεται ανάμεσα στις πέντε χώρες όπου η CUPRA σημειώνει σημαντική άνοδο, αποφασίστηκε από την εταιρεία να διοργανωθεί μια ιδιαίτερη εκδήλωση αποκλειστικά για την γαλλική αγορά.

Το event είχε τίτλο «Cupra: the rooftop driving experience» και περιελάμβανε την δημιουργία μιας «πίστας» την κορυφή του εκθεσιακού κέντρου Expo Porte de Versailles Parc des Expositions στο κέντρο του Παρισιού. Εκεί, ο Mattias Ekstrom βρέθηκε πίσω από τιμόνι ενός CURPA Ateca και έκανε μερικούς γύρους με την συνοδεία φαντασμαγορικών εφέ. Στην εκδήλωση έδιναν το παρών και τα άλλα μοντέλα της φίρμας όπως το Leon CUPRA, το e-Racer, το Formentor και το Tavascan.

H CUPRA είναι ξεχωριστή φίρμα πλέον αφού «ανεξαρτητοποιήθηκε» από την SEAT πριν από περίπου ένα χρόνο. Η κίνηση αυτή φαίνεται πως είναι επιτυχημένη αφού το πρώτο CUPRA μοντέλο, το Ateca, έχει αυξήσει κατακόρυφα τις πωλήσεις της φίρμας στις 7.500 χιλιάδες αυτοκίνητα. O CEO της μάρκας, Wayne Griffiths δήλωσε: « H επιθετική στρατηγική μας αποδεικνύεται επιτυχημένη αφού οι πωλήσεις μας διπλασιάστηκαν μέσα σε ένα χρόνο.

Δείτε το video από την εκδήλωση:
 
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto