Το Ford Focus ST αναβαθμίζεται χάρη στο πακέτο Track
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Ford Focus ST αναβαθμίζεται χάρη στο πακέτο Track

2.707 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2022)

Η Ford προσφέρει στο Focus ST ένα νέο πακέτο με την ονομασία Track Pack, το οποίο αναβαθμίζει την ανάρτηση για ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση του χειρισμού.

Ανάρτηση, φρένα και εμφάνιση

Η Ford μπορεί να εργάζεται πυρετωδώς για τον εξηλεκτρισμό της γκάμας της, ωστόσο δεν αφήνει στην τύχη τους τα αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Το ίδιο ισχύει και για το «καυτό» Focus SΤ που πλέον έχει στη διάθεσή του το νέο πακέτο Track Pack.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Βελτιωμένη ρυθμιζόμενη ανάρτηση

Το Track Pack αναπτύχθηκε από τη Ford Performance, μετά από δοκιμές της Ford και στο Nürburgring και περιλαμβάνει ρυθμιζόμενη ανάρτηση από την KW Automotive, ισχυρότερα φρένα από την Brembo, νέο σετ τροχών και λεπτές αναβαθμίσεις στο στυλ. Κορυφαίο χαρακτηριστικό είναι η ρυθμιζόμενη ανάρτηση coillover της KW Automotive, η οποία κατεβάζει την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος κατά 10-15 χιλιοστά σε σύγκριση με το κανονικό μοντέλο. Επιπλέον λαμβάνει έως και 50 τοις εκατό πιο άκαμπτα ελατήρια με 12 ρυθμίσεις για το bound (βύθιση) και 16 ρυθμίσεις για το rebound (επαναφορά).

Ελαφρύτερες 19άρες ζάντες και φρένα Brembo

Μέρος της αναβάθμισης είναι το νέο σετ ζαντών αλουμινίου 19 ιντσών με μαύρο φινίρισμα, οι οποίες είναι 10 τοις εκατό ελαφρύτερες από τις εργοστασιακές του τυπικού μοντέλου. Οι ζάντες συνοδεύονται από ελαστικά Pirelli P Zero Corsa, ενώ αναβαθμισμένο είναι και το σύστημα πέδησης με μεγαλύτερα δισκόφρενα 363 χιλιοστών που συνοδεύονται από κόκκινες τετραπίστονες δαγκάνες της Brembo.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
skoda