Κάψανε λιγότερο από diesel

Οδηγήστε, μεταξύ άλλων, το νέο Honda Civic με τον 1.000άρη και τον 1.500άρη V-TEC Turbo.

To Ηοnda Drive Days έχει ήδη επισκεφτεί Κόρινθο, Θεσσαλονίκη και Αthens Metro Mall.

Το Ηοnda Drive Days πάει Golden Hall!

2.511 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2017)

Tα νέα μοντέλα της Honda θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν οι καταναλωτές αυτές τις μέρες στο Golden Hall. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα αλλά και τα μοντέλα που θα μπορείτε να κάνετε test drive.

Ο Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda στην Ελλάδα με αφορμή την είσοδο της 10ης γενιάς Civic στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου, διοργανώνει το πρόγραμμα Honda Drive Days που δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της Honda να γνωρίσουν από κοντά όλα τα μοντέλα της και να πραγματοποιήσουν test-drive μαζί τους.

Oι φίλοι της Ηοnda και του αυτοκινήτου γενικότερα, θα μπορούν να δουν από κοντά και να πραγματοποιήσουν test-drive σε όλα τα μοντέλα της εταιρείας: Civic 1.0 V-TEC Turbo hatchback, Civic 1.5 V-TEC Turbo sedan, HR-V, CR-V και Jazz.
 
To Ηοnda Drive Days έχει ήδη επισκεφτεί Κόρινθο, Θεσσαλονίκη και Αthens Metro Mall ενώ σήμερα και μέχρι τις 21 Οκτωβρίου, το πρόγραμμα θα βρίσκεται στο Golden Hall.
 
Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν:
  • Ιωάννινα 24-25 Οκτωβρίου
  • Λάρισα 27-29 Οκτωβρίου
  • Ρόδος 4-5 Νοεμβρίου
Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα των περιοχών που θα καλύψει το Honda Drive Days μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Honda

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Τα πάντα για επαγγελματικό όχημα
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel