• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το ηλεκτρικό μοτέρ σύμφωνα με τη Honda θα προσφέρει 150 ίππους και 300 Nm ροπής.

Το μοντέλο θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του αργότερα μέσα στο έτος.

Το Honda e έχει τέλεια ισορροπία και 150 PS

6.512 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/7/2019

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού Honda e, έδωσε στη δημοσιότητα η ιαπωνική εταιρεία.


Το χωρίς ρύπους αυτοκίνητο πόλης της μάρκας, θα τροφοδοτείται από έναν ηλεκτροκινητήρα που βρίσκεται εγκατεστημένος στο πίσω μέρος. Το ηλεκτρικό μοτέρ σύμφωνα με τη Honda θα προσφέρει 150 ίππους και 300 Nm ροπής, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν στοιχεία αναφορικά με τις επιδόσεις. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως οι φήμες θέλουν το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα να γίνεται περίπου στα οκτώ δευτερόλεπτα.    
 
Το Honda e έρχεται με κατανομή βάρους 50:50 και κίνηση στους πίσω τροχούς. Παράλληλα θα έχει στη διάθεσή του το προφίλ οδήγησης «Sport», το οποίο θα βελτιώνει την επιτάχυνση και την απόδοση.
 
Η Honda σε ενημέρωσή της υποστηρίζει πως το μικρό μέγεθος το καθιστά ιδανικό για να κυκλοφορεί εντός πόλης, κάτι στο οποίο συνηγορεί και η ακτίνα στροφής 4,3 μέτρων που αναλύεται σε 8,6 μέτρα κύκλο στροφής. Από κει και πέρα οι κάμερες στο πλάι του αυτοκινήτου είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού και αντικαθιστούν τους παραδοσιακούς καθρέπτες, ενώ στάνταρ θέση θα έχουν στις άκρες του σύγχρονου ταμπλό δύο οθόνες που θα προβάλουν ότι «συλλαμβάνουν» οι εξωτερικές κάμερες.
 
Να θυμίσουμε πως το αμιγώς ηλεκτρικό Honda e θα χρησιμοποιήσει μια μπαταρία 35,5 ΚWh που θα προσφέρει αυτονομία για περισσότερα από 200 χιλιόμετρα, ενώ χάρη στη δυνατότητα γρήγορη φόρτισης θα γεμίζει μέχρι το 80% μέσα σε μισή ώρα από τη στιγμή που θα συνδεθεί στον κατάλληλο φορτιστή.
 
Το μοντέλο θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του αργότερα μέσα στο έτος, αλλά η Honda έχει ήδη ξεκινήσει να δέχεται παραγγελίες για ορισμένες χώρες τις Ευρώπης.   

Tags: HONDA