• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το πρωτότυπο Jaguar C-X17 –που ντεμπουτάρει στις Βρυξέλλες- φέρει μια νέα κόκκινη «αγωνιστική» εξωτερική απόχρωση, που αναδεικνύει ένα πιο σπορτίφ στιλ.

Η αποκλειστική, κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα αποκαλύπτει την πιθανή τελική μορφή του μοντέλου παραγωγής, που εντυπωσιάζει με το δυναμικό του σύνολο.

Στην καμπίνα του ανανεωμένου C-X17 έχουν τοποθετηθεί νέα 2+2 ανεξάρτητα καθίσματα με δίχρωμες δερμάτινες επενδύσεις και μια μεγάλη κεντρική κονσόλα με καινούργιο σύστημα infotainment.

Το αγγλικό SUV βασίζεται σε μια εξ ολοκλήρου αλουμινένια πλατφόρμα, η οποία θα χρησιμοποιηθεί και σε άλλα μοντέλα της εταιρείας, με πρώτο το νέο πολυτελές sedan που θα λανσαριστεί το 2015.

Το Jaguar C-X17 concept στις Βρυξέλλες

3.934 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/1/2014

Στις Βρυξέλλες παρουσιάζεται μια «ανανεωμένη» version του πρωτότυπου Jaguar C-X17, με νέα κόκκινη εξωτερική εμφάνιση και αλλαγές στο εσωτερικό, όπως τα 4 ανεξάρτητα καθίσματα και το νέο σύστημα infotainment.

 
Στο Σαλόνι του Βελγίου, που πραγματοποιείται από τις 16 έως τις 26 Ιανουαρίου στις Βρυξέλλες, κάνει πρεμιέρα μια διαφορετική έκδοση του πρώτου SUV της αγγλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το οποίο έχει ήδη παρουσιαστεί πρωτότυπα στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης. Πιο συγκεκριμένα, το concept της Jaguar φέρει μια νέα κόκκινη «αγωνιστική» απόχρωση, η οποία αναδεικνύει ένα πιο σπορτίφ στιλ του εν λόγω SUV, σε σχέση με τα προηγούμενα μπλε και γκρι, που είχαμε δει σε διάφορες Εκθέσεις. Μάλιστα από μια αποκλειστική, κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία που εξασφαλίσαμε διακρίνουμε την πιθανή τελική εικόνα του μοντέλου παραγωγής, η οποία αποκαλύπτει ένα πολύ δυναμικό σύνολο που εντυπωσιάζει με τη μεγάλη μάσκα της μάρκας μπροστά, τους ευμεγέθεις αεραγωγούς στον προφυλακτήρα και τους μακρόστενους προβολείς με φώτα ημέρας LED.

Παράλληλα, οι κυριότερες αλλαγές εντοπίζονται στο εσωτερικό του μοντέλου, όπου στην καμπίνα του C-X17 έχουν τοποθετηθεί 2+2 ανεξάρτητα καθίσματα με δίχρωμες δερμάτινες επενδύσεις, μια μεγάλη κεντρική κονσόλα, που φτάνει μέχρι τα πίσω καθίσματα και φέρει ένα αρκετά φουτουριστικό σύστημα infotainment. Επίσης υπάρχουν στο ταμπλό και τις πλαϊνές πόρτες νέα φινιρίσματα από αλουμίνιο και μαύρες λεπτομέρειες.

Να θυμίσουμε τέλος ότι το αγγλικό SUV βασίζεται σε μια εξ ολοκλήρου αλουμινένια πλατφόρμα, η οποία θα χρησιμοποιηθεί και σε άλλα μοντέλα της εταιρείας, με πρώτο το νέο πολυτελές sedan που θα λανσαριστεί το 2015.