• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ακριβώς ένα μήνα μετά τη διαρροή, η Honda παρουσιάζει επισήμως την ανανεωμένη εκδοχή του Fit, του μοντέλου δηλαδή που εμείς γνωρίζουμε ως Jazz.

Ξεχωρίζει αισθητικά από την αναβαθμισμένη γρίλια, τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τα πειραγμένα φωτιστικά σώματα και από τα δύο νέα χρώματα, τα Helios Yellow Pearl και Orange Fury.

Η νέα έκδοση Sport διαθέτει αεροδυναμικά βοηθήματα, πορτοκαλί διαχύτη με χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης, λογότυπα «Sport» και τροχούς 16 ιντσών.

Το Honda Sensing περιλαμβάνει τα συστήματα Collision Mitigation Braking System, Lane Keeping Assist System, Lane Departure Warning, Road Departure Mitigation, Road Departure Warning και Adaptive Cruise Control.

Το Jazz ανανεώνεται

4.672 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/6/2017

Μετά από την ανεπίσημη διαρροή, ήρθε και η επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου Honda Jazz. Του Fit για την ακρίβεια, καθώς έτσι κυκλοφορεί το ιαπωνικό μικρό στην πατρίδα του.

 
Ακριβώς ένα μήνα μετά τη διαρροή, η Honda παρουσιάζει επισήμως την ανανεωμένη εκδοχή του Fit, του μοντέλου δηλαδή που εμείς γνωρίζουμε ως Jazz. Το εμπορικό του λανσάρισμα θα ξεκινήσει από τον Ιούλιο και ξεχωρίζει αισθητικά από την αναβαθμισμένη γρίλια, τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τα πειραγμένα φωτιστικά σώματα και από τα δύο νέα χρώματα, τα Helios Yellow Pearl και Orange Fury.
 
Η Honda προσέθεσε και μία νέα έκδοση Sport, η οποία τοποθετείται ανάμεσα από τις LX και EX, προτάσσοντας ένα περισσότερο σπορτίφ στιλ, όπως αυτό αποτυπώνεται από τα αεροδυναμικά βοηθήματα, τον πορτοκαλί διαχύτη με τη χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης, τα λογότυπα «Sport» και τους τροχούς των 16 ιντσών.
   
Προαιρετικά στις εκδόσεις LX και Sport και στάνταρ στην EX και πάνω, είναι το σύστημα βοήθειας στον οδηγό Honda Sensing, που περιλαμβάνει τις τεχνολογίες Collision Mitigation Braking System, Lane Keeping Assist System, Lane Departure Warning, Road Departure Mitigation, Road Departure Warning και Adaptive Cruise Control.
 
Η Honda δεν έχει ανακοινώσει ακόμα περισσότερες πληροφορίες για το ανανεωμένο Fit, ενώ δεν έχουμε κάποια πληροφόρηση για το τι θα γίνει με το δικό μας Jazz.

Tags: HONDA JAZZ, Fit