• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στην έκθεση της Γενεύης εμφανίστηκε το Ford Kuga Vignale σε πρωτότυπη μορφή, με την έκδοση παραγωγής να είναι ζήτημα χρόνου να παρουσιαστεί.

Πέρσι, τα 4 στα 5 από τα 102.000 Kuga, που πουλήθηκαν στην Ευρώπη, ήταν στην πλούσια έκδοση Titanium. Λογικό είναι η Ford να ετοιμάζει ήδη το Kuga Vignale (στη φωτό το πρωτότυπο).

Όταν θα παρουσιαστεί η έκδοση παραγωγής του Kuga Vignale, θα προστεθεί στη Vignale γκάμα της Ford, πλάι στα Mondeo, S-MAX και Edge που διατίθενται ήδη.

Αν και πρωτότυπο, είναι προφανές που κοιτάμε το εσωτερικό όπως θα είναι στην έκδοση παραγωγής του Ford Kuga Vignale.

Δέρμα, αλκαντάρα, πανοραμική οροφή και υπερπλήρης εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας αναμένεται στο σαλόνι επιβατών του Ford Kuga Vignale.

Το Kuga αρέσει ακριβό

6.476 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/3/2016

Εντυπωσιακό είναι πως οι 4 στους 5 αγοραστές του Kuga πέρσι, προτίμησαν την πλούσια έκδοσή του. Μόλις ανανεώθηκε και απέκτησε ήδη μια -προς το παρόν πρωτότυπη- έκδοση Vignale. Ο κύβος ερρίφθη από τη Ford…

 
Το περίεργο και ενδιαφέρον που συμβαίνει με την περίπτωση του Ford Kuga είναι πως αρέσει …ακριβό. Εξηγούμαστε, αμέσως λέγοντας πως πέρσι, τα 4 στα 5 από τα 102.000 Kuga που πουλήθηκαν στην Ευρώπη, ήταν στην πλούσια έκδοση Titanium.

Εντυπωσιακό, αν μη τι άλλο. Η κατάσταση αναμένεται να βελτιωθεί, καθώς η Ford μόλις παρουσίασε στη Γενεύη, το ανανεωμένο Kuga, το οποίο –μεταξύ άλλων- φέρει και νέο 1.500άρη diesel κινητήρα 120 ίππων. Επιπλέον, συνυπολογίζοντας προφανώς τα παραπάνω, έσπευσε να παρουσιάσει το ανανεωμένο Kuga και στην premium εκδοχή του, τη Vignale.

Περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Το παραπάνω έγινε στο πλαίσιο της διεύρυνσης της Vignale γκάμας, η οποία πλέον περιλαμβάνει τα Mondeo, S-MAX και Edge. Προφανώς η Γενεύη ήταν πολύ κοντά στο λανσάρισμα του ανανεωμένου Kuga και έτσι αυτό εμφανίστηκε στην έκθεση ως πρωτότυπο. Είναι, προφανώς, ζήτημα χρόνου να δούμε και την έκδοση παραγωγής του Ford Kuga Vignale.