2 φωτογραφίες »

Τα γυρίσματα έγιναν στις 24 Μαΐου, την ημέρα που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Grand Prix του Μονακό.

To «Le Grand Rendez-Vous» της Ferrari (+vid)

1.738 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2020)

Με ξεναγό τον Leclerc και απόλυτο πρωταγωνιστή την SF90 Stradale η επιτυχία θα έλεγε κανείς πως ήταν δεδομένη. Είναι όμως έτσι; Δείτε την ταινία και αποφασίστε μόνοι σας.


Η μικρού μήκους ταινία `Le Grand Rendez-Vous` για την οποία μας είχε προϊδεάσει η Ferrari το προηγούμενο διάστημα με πρωταγωνιστή τον Charles Leclerc και την νέα SF90 Stradale ;έκανε πρεμιέρα και δίχασε το κοινό. Η ταινία γυρίστηκε ως φόρο τιμής στο φιλμ «C`était un rendez-vous» του 1976 και για αυτό την σκηνοθεσία ανέλαβε, όπως και το 1976, ο Claude Lelouch.        

Τα γυρίσματα έγιναν στις 24 Μαΐου, την ημέρα που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Grand Prix του Μονακό και λόγω της πανδημίας, οι δρόμοι στο Πριγκιπάτο ήταν άδειοι και άρα διαθέσιμοι για τις σκηνές δράσης που ήθελαν να τραβήξουν οι συντελεστές με την βοήθεια έξι iPhone 11 Pro, εννέα καμερών GoPro και μια κάμερα Sony Venice.

Tα πλάνα με την SF90 Stradale είναι εντυπωσιακά, ιδιαίτερα από την κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου και όπως στην αρχική ταινία, ο οδηγός αδιαφορεί για όλους τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας. 

Ο υπερτροφοδοτούμενος V8 κινητήρας της SF90 Stradale προσφέρει 780 ίππους και 800 Nm ροπής, κάτι που από μόνο του καθιστά το εν λόγω μοντέλο ως το ισχυρότερο V8 της Ferrari. Ωστόσο τα επιπλέον 220 άλογα από τους ηλεκτροκινητήρες φτάνουν τη συνολική ισχύ στα 1.000 άλογα. Ως αποτέλεσμα τα 0-100 χλμ./ώρα γίνονται σε 2,5 δευτερόλεπτα , ενώ η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 340 χλμ./ώρα.

Εσάς πως σας φάνηκε;
 

NEO PROACE
skoda