• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Mazda2 Sedan θα κάνει ντεμπούτο την επόμενη εβδομάδα στην έκθεση της Ταϊλάνδης.

Όπως το Mazda3 Sedan μοιάζει με ένα μικρό Mazda6, έτσι και το Mazda2 Sedan δείχνει σαν ένα «συρρικνωμένο» Mazda3 Sedan.

H Mazda δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του Mazda2 Sedan, δίχως να μας παρέχει καμία άλλη πληροφορία, πέραν του ότι θα παρουσιαστεί με τον 1.500άρη diesel κινητήρα SKYACTIV-D.

Το Mazda2 Sedan δείχνει στιβαρό και συμπαγές, με τον τρίτο όγκο να έχει προσαρτηθεί αρμονικά στο αμάξωμα. Η γραμμή της οροφής σβήνει όμορφα στο πίσω τμήμα του οχήματος.

Υπάρχει μια ενσωματωμένη αεροτομή πάνω από το καπό του πορτμπαγκάζ, η χωρητικότητα του οποίου παραμένει προς το παρόν άγνωστη.

Το Mazda2 και sedan

5.234 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/11/2014

Η Mazda ετοιμάζεται να εμπλουτίσει τη γκάμα sedan μοντέλων της, διευρύνοντάς την προς τα κάτω. Έτσι, μετά το Mazda6 και το Mazda3 Sedan, το νέο Mazda2 θα αποκτήσει σύντομα και sedan έκδοση.

 
Η Mazda ετοιμάζεται να εμπλουτίσει τη γκάμα sedan μοντέλων της, διευρύνοντάς την προς τα κάτω. Έτσι, μετά το Mazda6 και το Mazda3 Sedan, το «ολόφρεσκο» μικρό μοντέλο της, το νέο Mazda2 θα αποκτήσει σύντομα και sedan έκδοση. Το εν λόγω μοντέλο θα κάνει ντεμπούτο την επόμενη εβδομάδα στην έκθεση της Ταϊλάνδης.

Σήμερα, η Mazda δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του επερχόμενού της μοντέλου, δίχως να μας παρέχει καμία άλλη πληροφορία, πέραν του ότι θα παρουσιαστεί με τον 1.500άρη diesel κινητήρα SKYACTIV-D, ο οποίος όπως ξέρουμε ήδη από το hatchback μοντέλο αποδίδει 105 ίππους ισχύος και 220 Nm ροπής.

Αισθητικά, τώρα, όπως το Mazda3 Sedan μοιάζει με ένα μικρό Mazda6, έτσι και το Mazda2 Sedan δείχνει σαν ένα «συρρικνωμένο» Mazda3 Sedan. Το γεγονός αυτό δεν μειώνει στο ελάχιστο τη σχεδιαστική δουλειά που έκαναν οι Ιάπωνες, καθώς το νέο τους πόνημα δείχνει στιβαρό και συμπαγές, με τον τρίτο όγκο να έχει προσαρτηθεί αρμονικά στο αμάξωμα. Η γραμμή της οροφής σβήνει όμορφα στο πίσω τμήμα του οχήματος, εκεί που υπάρχει μια ενσωματωμένη αεροτομή πάνω από το καπό του πορτμπαγκάζ.

Περισσότερα θα έχουμε σε λίγες ημέρες, όταν θα παρουσιαστεί και επισήμως το Mazda2 Sedan στην Ταϊλάνδη.