To GT-R που κατασχέθηκε.

Nissan GT-R θα σώζει ζωές

2.007 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2021)

Το Νissan GT-R που κατασχέθηκε από τις Αρχές θα είναι επιφορτισμένο με την μεταφορά οργάνων σε όλη την Πορτογαλία.


Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει χώρες να εξοπλίζουν τον στόλο της Αστυνομίας τους με supercars που έχουν κατασχεθεί, ωστόσο τις περισσότερες φορές τα αυτοκίνητα αυτά έχουν ρόλο διαφημιστικό ή διακοσμητικό σε διάφορες εκδηλώσεις των Αρχών.

Αυτό δεν θα συμβεί με το Nissan GT-R που δόθηκε στην Πορτογαλική Εθνική Ρεπουμπλικανική Φρουρά της Πορτογαλίας, καθώς οι Αρχές ανακοίνωσαν πως το αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο για δράση οποιαδήποτε μέρα ή ώρα της εβδομάδας για να μεταφέρει ανθρώπινα όργανα από τους δωρητές σε αυτούς που περιμένουν κάποιο συμβατό μόσχευμα για να αποκαταστήσουν την υγεία τους και να συνεχίσουν τις ζωές τους. Αυτός είναι ο λόγος που το GT-R έχει τώρα αυτά τα χρώματα και γράμματα "Transporte De Οrgaos" (Μεταφορά Οργάνων) πάνω στο αμάξωμά του.

Πληροφορίες για το πώς αυτό το GT-R έφτασε στα χέρια της Αστυνομίας δεν υπάρχουν, ωστόσο οι Αρχές άφησαν να εννοηθεί πως το αυτοκίνητο κατασχέθηκε μαζί με άλλα supercars σε επιχείρηση κατά της εγκληματικότητας.

Το Nissan GT-R είναι, κρίνοντας από τις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως, μοντέλο του 2010 ή των αμέσως επόμενων ετών, το οποίο εξοπλίζεται με ένα twin-turbo κινητήρα 3,8 λίτρων με απόδοση από 485 άλογα και 588 Nm ροπής έως 545 άλογα και 628 Nm ροπής ανάλογα την χρονολογία κατασκευής. Το μοτέρ σε κάθε περίπτωση συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων και η κίνηση στέλνεται και στους τέσσερις τροχούς.

Τα τελευταία 10 χρόνια, η Πορτογαλική Εθνική Ρεπουμπλικανική Φρουρά βοήθησε να παραδοθούν 2.836 όργανα. Η Φρουρά θα σταθμεύει το GT-R στη Λισαβόνα και στο Πόρτο και θα είναι πάντα έτοιμο να βοηθήσει.
 

PEIRAIOS LEASING
NISSAN