To Nissan Juke του... Batman
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To Nissan Juke του... Batman

4.384 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2022)

Η νέα ταινία του Batman ετοιμάζεται για να κάνει πρεμιέρα και η Nissan στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Warner Bros αποφάσισε να ετοιμάσει μία νέα ειδική έκδοση του Juke στην οποία έδωσε στην ονομασία Kiiro.

Συνεργασία της Nissan με την Warner Bros

Η νέα ταινία του υπερήρωα της DC, Batman αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες του Λονδίνου στις 4 Μαρτίου και στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Warner Bros, η Nissan αποφάσισε να αποκαλύψει μία νέα ειδική και περιορισμένη έκδοση εν ονόματι Kiiro για το Juke.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

19άρες ζάντες και ειδική εξωτερική εμφάνιση

Το Juke Kiiro έχει κίτρινες πινελιές στους προφυλακτήρες και τα πλαϊνά μαρσπιέ, σε συνδυασμό με το γκρι (Ceramic Grey) χρώμα του αμαξώματος, την ώρα που οι καθρέπτες και η οροφή έχουν μαύρη απόχρωση και συνδυάζονται με λευκά γραφικά. Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά συμπληρώνονται από τους γυαλιστερούς μαύρους τροχούς 19 ιντσών.

Κίτρινες «πινελιές» και 8άρα οθόνη στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό συναντάμε μαύρες υφασμάτινες επενδύσεις για τα καθίσματα με ένθετα από δέρμα syntech σε μαύρο και γκρι χρώμα, όπως και κίτρινες ραφές γύρω από την καμπίνα. Παράλληλα μία μικρή ταμπέλα αλουμινίου βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα αναγράφοντας το όνομα της ειδικής έκδοσης. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει 8άρα οθόνη αφής για το infotainment με συνδεσιμότητα Android Auto / Apple Carplay, συμβατότητα Google Assistant / Amazon Alexa, καθώς και TomTom Maps & Live Traffic. Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto