Η νέα έκδοση με μακρύ μεταξόνιο και ψηλή οροφή του Opel Combo Van είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με όγκο έως και 5,4 κ.μ.

Η νέα έκδοση με μακρύ μεταξόνιο και ψηλή οροφή του Opel Combo Van είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με όγκο έως και 5,4 κ.μ.

Το Opel Combo Van μεγεθύνεται

4.191 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2013)

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Opel, η γκάμα των επαγγελματικών εκδόσεων του Combo Van εμπλουτίζεται με την κορυφαία επιλογή με μακρύ μεταξόνιο και ψηλή οροφή που παρέχει χώρο φόρτωσης 5,4 κ.μ.

Σε πρόσφατη εκδήλωση της Opel στη

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Γερμανία, οι εκπρόσωποι του διεθνούς Τύπου, είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμεγια τις πολλαπλές νέες υπηρεσίες και τις αναβαθμίσεις που έχουν δρομολογηθείγια την γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών της μοντέλων.

Με μια πληρέστατη… παλέταεκπροσώπων που περιλαμβάνει τα ComboVan, Vivaroκαι Movano σε περισσότερεςαπό 300 εκδόσεις, η Opel είναι σε θέση να προσφέρει ιδανικές προτάσεις για μιαεξαιρετικά ευρεία γκάμα επιχειρήσεων και εφαρμογών.

Μεταξύ των εκπροσώπων τηςγερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το μοντέλο που χωρίς αμφιβολία κλέβει τιςεντυπώσεις είναι η τέταρτη γενιά του Combo που θέτει νέα πρότυπα στηνκατηγορία των Vanette με την πλούσια ποικιλία εκδόσεων και κινητήρων αιχμήςαλλά και τον πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Ωστόσο, μεταξύ των 108διαφορετικών εκδόσεων στις οποίες είναι διαθέσιμο το Opel ComboVan, ιδιαίτερη θέση έρχεται να καταλάβει η νέα, κορυφαίασε διαστάσεις και μεταφορικές δυνατότητες, έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο και τηνψηλή οροφή.

Ως γνωστόν, το Opel Combo Van προσφέρεται σε εκδόσεις με δύο μήκη μεταξονίου (2.755χλστ. και 3.105 χλστ.) καθώς και δύο ύψη οροφής.

Η νέα προσθήκη στη γκάμα τωνεκδόσεων Van είναι η έκδοση L2H2 που προσφέρειωφέλιμο χώρο φόρτωσης 5,4 κ.μ. καθώς και τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίων μεβάρος έως και 1.200 κιλών χάρη στην καινοτόμο, ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση Bi-Link.

Παράλληλα όμως, το Opel Combo Van έχει να επιδείξει ένα ιδιαίτερα χαμηλό κατώφλιφόρτωσης (545 χλστ. από το έδαφος) αλλά και ωφέλιμο μήκος χώρου φόρτωσης που ανέρχεταιέως και στα 3,4μ. χάρη στη δυνατότητα αναδίπλωσης του καθίσματος του συνοδηγού.Παράλληλα το ωφέλιμο πλάτος του (ακόμα και μεταξύ των θόλων των πίσω τροχών)δεν είναι μικρότερο των 1.230 χλστ. ενώ το άνοιγμα της πίσω θύρας (με ένα ή δύοφύλλα ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη) έχει ύψος 1.455 χλστ. και πλάτος1.231 χλστ., διευκολύνοντας σημαντικά την πρόσβαση στο εσωτερικό του γερμανικούμοντέλου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο

Hyundai
4green