Το Opel Rocks-e έγινε όχημα της πυροσβεστικής!
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Opel Rocks-e έγινε όχημα της πυροσβεστικής!

5.887 Επισκέψεις στο άρθρο (1/6/2022)

Στην γερμανική πυροσβεστική υπηρεσία «κατατάχθηκε» το μικροσκοπικό ηλεκτρικό, Opel Rocks-e!

Έπιασε δουλειά στο εργοστάσιο του Russelsheim

Δουλειά στην πυροσβεστική «έπιασε» πλέον το Opel Rocks-e. Το λιλιπούτειο ηλεκτρικό που έκανε το ντεμπούτο του πριν από περίπου 10 μήνες εκτιμήθηκε όπως φαίνεται από τη πυροσβεστική υπηρεσία του εργοστασίου του Russelsheim στη Γερμανία, αναλαμβάνοντας το δικό του υποστηρικτικό ρόλο στην κατάσβεση των πυρκαγιών, μέσω ενός ειδικά διαμορφωμένου οχήματος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με την κατάλληλη εξωτερική εμφάνιση

Το εν λόγω Opel Rocks-e για τα νέα του καθήκοντα έλαβε την κατάλληλη εξωτερική εμφάνιση, ενώ εξοπλίστηκε και με τους απαραίτητους φάρους στην οροφή. Στο εσωτερικό, οι πυροσβέστες τοποθετούν τα εργαλεία τους κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού και στο χώρο για τα πόδια των επιβατών. Μάλιστα για να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα χρειάστηκε και η συμβολή των ειδικών τμημάτων Advanced Engineering και OSV (Opel Special Vehicles).

Μπορεί να κινείται ακόμα και μέσα στα κτίρια

Ο ρόλος του πυροσβεστικού Opel Rocks-e δεν είναι να σβήνει πυρκαγιές ή να μεταφέρει βαρύ εξοπλισμό, αλλά να μπορεί να μεταφέρει προσωπικό άμεσα και γρήγορα σε κάθε γωνιά των εγκαταστάσεων του εργοστασίου στο Rüsselsheim. Μάλιστα το μήκος των μόλις 2,41 μέτρων του επιτρέπει να κινείται ακόμα και μέσα στα κτίρια, χωρίς φυσικά ρύπους!

Συνέχεια του άρθρου >>>
home pro
VW CRAFTER LEASEPRO