Tο ιπτάμενο όχημα QZ 618 Galactic Enforcer, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα Lexus RC F.

Tο νέο όχημα επιτρέπει σε όποιον το χρησιμοποιεί να ταξιδεύει οπουδήποτε στο σύμπαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Kάποιες από τις πολλές ικανότητές του είναι να καταλαβαίνει όλες τις γλώσσες του πλανήτη.

Το QZ 618 Galactic Enforcer είναι Lexus RC F

2.280 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2019)

Αν έχετε στο πλάνο σας να δείτε τη νέα ταινία Men in Black: International, τότε ετοιμαστείτε να γνωρίσετε το ιπτάμενο όχημα QZ 618 Galactic Enforcer, το οποίο δεν είναι τίποτα άλλο από ένα Lexus RC F.

Με τους πράκτορες να έχουν άμεση ανάγκη από γρήγορα οχήματα, οι υπεύθυνοι της νέας ταινίας Men in Black για τις ανάγκες της ταινίας έδωσαν στους πρωταγωνιστές την ευκαιρία να οδηγήσουν ένα Lexus RC F, ωστόσο αυτό έχει τη δυνατότητα με το πάτημα ενός κουμπιού να μένει ουσιαστικά το μισό και να μετατρέπεται σε ένα ιπτάμενο όχημα.
 
Το όχημα αυτό έχει την ονομασία QZ 618 Galactic Enforcer και μάλιστα σύμφωνα με τους ειδικούς είναι το μοναδικό Lexus που διατίθεται στο «Umbra Black» χρώμα, το οποίο λέγεται ότι είναι το πιο σκοτεινό μαύρο σε ολόκληρο το σύμπαν.
 
Σύμφωνα με τις δυνατότητες που παρουσιάζονται στην ταινία το νέο όχημα επιτρέπει σε όποιον το χρησιμοποιεί να ταξιδεύει οπουδήποτε στο σύμπαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Επιπλέον κάποιες από τις πολλές ικανότητές του  είναι να καταλαβαίνει όλες τις γλώσσες του πλανήτη, ενώ για την ασφάλεια των επιβατών διαθέτει ειδικά καθίσματα με ζώνες ασφαλείας 31 σημείων.  
 
«Το αεροσκάφος της Lexus αντικατοπτρίζει το μέλλον της μάρκας Lexus - το μακρινό, πολύ μακρινό μέλλον», δήλωσε μεταξύ άλλων η VP, Lisa Materazzo. Με τη σειρά του ο effrey Godsick από την Sony Pictures είπε: «Το σπορ coupe της Lexus, RC F και το αεροσκάφος QZ 618 Galactic Enforcer προσφέρουν τα τέλεια οχήματα για την ομάδα των Men in Black, καθώς προστατεύουν ολόκληρο το γαλαξία».
 

Mercedes
KIA