4 φωτογραφίες »

Tο συγκεκριμένο αυτοκίνητο διαθέτει πολλαπλές ειδικές παραμέτρους.

Το Range Rover ενός παγκόσμιου πρωταθλητή

2.488 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2020)

Όντας μία βρετανική μάρκα η Land Rover καμαρώνει για τον συμπατριώτη της και πρωταθλητή πυγμαχίας στην κατηγορία βαρέων βαρών, ¶ντονι Τζόσουα. Έτσι πήρε την απόφαση να του κάνει ένα δώρο κατασκευάζοντας και χαρίζοντας του ένα μοναδικό Range Rover SVAutobiography με μακρύ μεταξόνιο.

Όπως πολύ εύκολα μπορείτε να φανταστείτε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο διαθέτει πολλαπλές ειδικές παραμέτρους. Ανάμεσά τους μετράμε τους τέσσερις τίτλους πυγμαχίας του Τζόσουα που κάνουν την εμφάνισή τους μέσω ενός σήματος στην μεσαία κολόνα. Aλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την υπογραφή του, η οποία είναι ραμμένη στα προσκέφαλα, μια μικρή ταμπέλα AJBXNG και φωτιζόμενες πλάκες που φέρουν το όνομά του.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζόσουα έχει προγραμματίσει τον επόμενο αγώνα του στο Λονδίνο στις 20 Ιουνίου, ενάντια στον Βούλγαρο Κούμπρατ Πούλεβ. Ο εν λόγω αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τότεναμ και ο παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας βαρέων βαρών θα μεταβεί στο γήπεδο με το νέο του αυτοκίνητο.
 
Το εξωτερικό μέρος του SUV είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα και μεταξύ άλλων είναι εξοπλισμένο με ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών, φιμέ τζάμια και κόκκινες δαγκάνες φρένων. Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινα δίχρωμα καθίσματα, ενώ οι εσωτερικές χειρολαβές των θυρών κοσμούνται με ένα μοναδικό μοτίβο που παραπέμπει σε γάντι πυγμαχίας.
 
Τέλος να αναφέρουμε πως η ισχύς προέρχεται από  έναν V8 υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με κομπρέσορα που προσφέρει 565 ίππους.

peugeot
NISSAN