Το Skoda Kamiq ετοιμάζεται για το Rally Dakar
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Skoda Kamiq ετοιμάζεται για το Rally Dakar

3.231 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2021)

Νεαροί πρακτικάριοι της Skoda παρουσίασαν το πρώτο σχέδιο που ετοίμασαν για ένα αγωνιστικό Kamiq που μπορούσε κάλλιστα να λάβει μέρος στο επόμενο Rally Dakar.

Το Volkswagen Group έχει μια μακρά ιστορία στο να αφήνει τους νεαρούς σχεδιαστές του να σχεδιάζουν concept αυτοκίνητα. Το τελευταίο δημιούργημά τους αυτή την φορά είναι ένα Skoda Kamiq που είναι έτοιμο να συμμετάσχει σε αγώνες rally.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το Kamiq γίνει rally αυτοκίνητο

To concept αυτό είναι το όγδοο αυτοκίνητο Skoda που σχεδιάζεται από τους πρακτικάριους της φίρμας, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που το τμήμα Skoda Academy συνεργάζεται με το τμήμα Motorsport. Οι 25 φοιτητές που εργάζονται για το τμήμα Motorsport της Skoda βρήκαν την ευκαιρία να μεταμορφώσουν το Kamiq σε ένα αυτοκίνητο που θα μπορούσε κάλλιστα να λάβει μέρος στους αγώνες Dakar.Οι φοιτητές κατάφεραν να σχεδιάσουν το αυτοκίνητο, έχοντας την βοήθεια των έμπειρων σχεδιαστών της φίρμας, όπως επίσης και την συνδρομή των μηχανικών της φίρμας.

Με ενισχυμένους θόλους και μεγαλύτερους τροχούς

Το πρότζεκτ είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο αλλά οι φοιτητές κατάφεραν να τελειώσουν ένα πρώτο σκίτσο του μοντέλου, όταν επισκέφτηκαν το Κέντρο Σχεδιασμού της μάρκας και έλαβαν κάποιες χρήσιμες συμβουλές. Το αυτοκίνητο φαίνεται πως θα έχει ενισχυμένους θόλους, αεροτομή στο πίσω μέρος και μεγαλύτερους τροχούς με ελαστικά για off-road διαδρομές.

Σταδιακά η αποκάλυψή του

Η ανάπτυξη του concept  καθυστέρησε λόγω της πανδημίας, ωστόσο η Skoda διαβεβαίωσε ότι η αποκάλυψη του αυτοκινήτου που ετοιμάζουν οι φοιτητές θα γίνει σταδιακά, όσο η δουλειά τους συνεχίζεται σε διάφορους τομείς και πεδία.

25 φοιτητές θα αναπτύξουν το νέο concept της Skoda!
- Σχέδιο πρακτικάριων της Skoda μεταμορφώνει το Kamiq
- Έχει ενισχυμένους θόλους και τεράστιους off-road τροχούς
- Θα γίνεται σταδιακά η αποκάλυψή του
Λέτε να δούμε κάποια στιγμή ένα τέτοιο αγωνιστικό Kamiq;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
NISSAN