Το Subaru WRX επέστρεψε στην έκδοση Club Spec!

3.305 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2024)
Το Subaru WRX επέστρεψε στην έκδοση Club Spec!

- Αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο!
- Δημοσίευσε την πρώτη εικόνα του WRX Club Spec Edition η Subaru.
- 275 άλογα από τον γνωστό τούρμπο κινητήρα 2,4 λτρ..
- Μόνο 150 αυτοκίνητα θα κατασκευαστούν.

Αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο!

Η Subaru αποκάλυψε το νέο WRX Club Spec Edition. Πρόκειται για μία περιορισμένη έκδοση του εμβληματικού μοντέλου, στην οποία θα διατίθεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και δεν φέρνει καμία αναβάθμιση απόδοσης σε σχέση με το τυπικό WRX. Δυστυχώς, για όλους τους ενδιαφερόμενους, τα λιγοστά μοντέλα που θα κατασκευαστούν θα διατεθούν αποκλειστικά στην αγορά της Αυστραλίας.

Δημοσίευσε την πρώτη εικόνα του WRX Club Spec Edition η Subaru

Σε πρώτη φάση η Subaru δημοσίευσε μόνο μία φωτογραφία του WRX Club Spec Edition, η οποία παρουσιάζει το αυτοκίνητο σε στάση 3/4 μπροστά. Το Club Spec πατάει σε ένα σετ τροχών 19 ιντσών με ελαστικά Bridgestone Potenza S007 (245/35 R19), τα οποία συνοδεύονται από κόκκινες δαγκάνες φρένων του συστήματος πέδησης, το οποίο φέρει την υπογραφή της Brembo. Από την εικόνα παρατηρούμε επίσης μία μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος, ενώ στην καμπίνα τα καθίσματα θα προέρχονται από τη Recaro.

275 άλογα από τον γνωστό τούρμπο κινητήρα 2,4 λτρ.

Κάτω από το καπό δεν αναμένονται αλλαγές σε σύγκριση με το τυπικό WRX. Το WRX Club Spec Edition θα συνεχίσει να εξοπλίζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,4 λίτρων, απόδοσης 275 ίππων και 350 Nm ροπής. Η ισχύς μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς αποκλειστικά μέσω ενός εξατάχυτου μηχανικού κιβωτίου, αφού δεν υπάρχει επιλογή αυτόματου για την εν λόγω έκδοση.

Μόνο 150 αυτοκίνητα θα κατασκευαστούν

Το Subaru WRX Club Spec θα είναι διαθέσιμο στην αγορά της Αυστραλίας από τον Απρίλιο. Η τιμή του παραμένει άγνωστη προς ώρας, αλλά η Subaru γνωστοποίησε πως μόλις 150 μονάδες θα κατασκευαστούν. Οπότε.... όποιος προλάβει, πρόλαβε!

FORD E-TRANSIT
test center