Τα ανεπίσημα σχέδια ανήκουν στον Kleber Silva.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα ανεπίσημα σχέδια ανήκουν στον Kleber Silva.

Το VW Nivus θα είναι κάπως έτσι

3.735 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2019)

Το Nivus της Volkswagen, είναι το νέο SUV που θα κάνει την εμφάνισή του και στην Ευρώπη, έτσι ένα ανεξάρτητο σχέδιο δείχνει ποια ενδεχομένως θα είναι η εξωτερική εμφάνιση, της νέας πρότασης της γερμανικής μάρκας στην πιο δημοφιλή κατηγορία αυτοκινήτων.


Tο Nivus θα έχει ένα ολοκαίνουριο σύστημα ψυχαγωγίας.

Tο Nivus θα έχει ένα ολοκαίνουριο σύστημα ψυχαγωγίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Τα ανεπίσημα σχέδια ανήκουν στον Kleber Silva, ο οποίος φαίνεται πως έχει αντλήσει έμπνευση από το Audi e-tron Sportback, δίνοντας ξεκάθαρα μεγάλη έμφαση στα σπορ χαρακτηριστικά. Λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για το Nivus, ωστόσο όταν το νέο SUV-coupe κάνει την εμφάνισή του δεν θα πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, όπως το «αδελφό» μοντέλο της Audi.
 
Σύμφωνα με όσα έχει αποκαλύψει η VW για το Nivus στο παρελθόν, πρόκειται για ένα μοντέλο που αναπτύχθηκε 100% στη Βραζιλία και θα συνδυάσει το σπορ στοιχείο με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος. Παράλληλα θα στοχεύσει στο να καταστήσει τα κουπέ crossover προσιτά στο ευρύ κοινό.
 
Εκτός από το σπορ στυλ, το Nivus θα έχει ένα ολοκαίνουριο σύστημα ψυχαγωγίας, ενώ θα βασιστεί στην πλατφόρμα MQB. Μετά το λανσάρισμα του στην αγορά της Βραζιλίας το μοντέλο θα αρχίσει να κατασκευάζεται στην Ευρώπη και θα προσφερθεί στη συγκεκριμένη αγορά από το 2021 και έπειτα.
 
Τέλος μιλώντας για τα μηχανικά σύνολα, το μοντέλο παραγωγής της Βραζιλίας θα εξοπλιστεί με τον TSI 1,0 λίτρου, ο οποίος όταν συνδυαστεί με 6άρι αυτόματο θα προσφέρει 128 ίππους, ενώ όταν συνδυαστεί με 6άρι χειροκίνητο θα κατέβει στα 116 άλογα.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center