Το ανανεωμένο i20 είναι πιθανό να διατηρήσει την τρέχουσα γκάμα κινητήρων.

Το μοντέλο λέγεται ότι θα παρουσιαστεί σε δύο μέρες στην Έκθεση Αuto Expo της Ινδίας.

Το μάτι πέφτει αμέσως στον πρόβολο και την γνωστή επιβλητική γρίλια της μάρκας.

Παρατηρούμε μια ελαφριά ανανέωση με την οθόνη να είναι λίγο μεγαλύτερη.

Το ανανεωμένο i20;

5.740 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2018)

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες εικόνες χωρίς καμουφλάζ του ανανεωμένου Hyundai i20. Διαβάστε ό,τι πρέπει να γνωρίζετε.

Οι πρώτες εικόνες του ανανεωμένου Ηyundai i20 χωρίς καμουφλάζ  ήρθαν στο φως της δημοσιότητας με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η επίσημη παρουσίαση του αναμένεται πολύ σύντομα.

Όσον αφορά στην εμφάνιση, το μάτι πέφτει αμέσως στον πρόβολο και την γνωστή επιβλητική γρίλια της μάρκας που κάνει πλέον πιο εμφανή την παρουσία της ενώ υπάρχουν και κάποιες μικρότερης σημασίας διαφοροποιήσεις στα φωτιστικά σώματα και την σχεδίαση στους μικρούς προβολείς που βρίσκονται χαμηλά στον προφυλακτήρα. Οι εικόνες που διέρρευσαν δεν περιλαμβάνουν το πίσω μέρος, ξέρουμε όμως ήδη ότι μια σημαντική αλλαγή θα είναι η μεταφορά της πινακίδας κυκλοφορίας από τον προφυλακτήρα στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ.
 
Περνώντας στον εσωτερικό διάκοσμο, λίγα είναι τα πράγματα που μπορούμε καταλάβουμε γιατί η εικόνα δεν αναδεικνύει το σύνολο της καμπίνας, παρά μόνο την κεντρική κονσόλα. Εκεί πάντως παρατηρούμε μια ελαφριά ανανέωση με την οθόνη να είναι λίγο μεγαλύτερη.

Τέλος σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα το ανανεωμένο i20 είναι πιθανό να διατηρήσει την τρέχουσα γκάμα κινητήρων, η οποία περιλαμβάνει έναν  1,2 λτ. βενζινοκινητήρα Kappa των 84 ίππων, συνδυασμένο με 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, βενζινοκινητήρα  100 PS 1.4 λίτρων με ένα αυτόματο κιβώτιο 4 ταχυτήτων και έναν κινητήρα turbodiesel 90 PS 1.4 λίτρων με κιβώτιο 6 ταχυτήτων.    
 
Το μοντέλο λέγεται ότι θα παρουσιαστεί σε δύο μέρες στην Έκθεση Αuto Expo της Ινδίας.

peugeot
skoda