Tο αντίο της VW στον σκαραβαίο (+vid)

3.020 Επισκέψεις στο άρθρο (2/1/2020)

Το Beetle σταμάτησε να παράγεται από τα εργοστάσια της εταιρείας και η Volkswagen το αποχαιρετά με μουσική από... Beatles!


Να πει αντίο στον θρυλικό σκαραβαίο με ένα πολύ όμορφο video απόφασισε η Volkswagen με τη βοήθεια του πρακτορείου Johannes Leonardo και με soundtrack από τη Χορωδία Νεολαίας Pro Musica.

Στο video απεικονίζεται η ιστορία ενός θαυμαστή του Beetle, από όταν ήταν παιδί μέχρι τα γηρατειά του. Η μικρού μήκους ταινία περιλαμβάνει αναφορές ποπ κουλτούρας και cameo από τον Andy Warhol και τον χαρακτήρα του Kevin Bacon στο "Footloose" και έχει λεπτομέρειες εμπνευσμένες από προηγούμενες διαφημιστικές εκστρατείες του μοντέλου.

"Το σκαθάρι είναι εύκολα ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα αυτοκίνητα στην ιστορία", δήλωσε ο αντιπρόεδρος Marketing της VW, Saad Chehab. "Ενώ επιλέξαμε το κλασικό Beetle ως το αστέρι της ταινίας, πρόσθετα στοιχεία τιμούν τις τελευταίες δύο γενιές του αυτοκινήτου και τη θέση και την παρουσία τους στην αμερικανική κουλτούρα. Είμαστε περήφανοι για το παρελθόν μας, αλλά το βλέμμα μας είναι στο μέλλον".
 

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO