Δανεική Maserati γίνεται «κολυμπηθρόξυλα».

Το αποτέλεσμα του τροχαίου γίνεται εύκολα ορατό από τις εικόνες.

Δανεική Maserati γίνεται «κολυμπηθρόξυλα»

2.773 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2018)

«Κολυμπηθρόξυλα» έκανε μία Maserati Ghibli ένας Κινέζος, ωστόσο αυτό δεν είναι το χειρότερο νέο στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Το ακόμα χειρότερο είναι πως σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το εν λόγω αυτοκίνητο δεν ήταν του οδηγού ο οποίος το τράκαρε, αλλά ενός φίλου του που του το είχε δανείσει.
 
Σύμφωνα λοιπόν με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης το ατύχημα έλαβε χώρα σε ένα αυτοκινητόδρομο κοντά στην πόλη Jiaxing, της Κίνας, με το όριο ταχύτητας να είναι στα 120 χλμ./ώρα αλλά το αυτοκίνητο να κινείται με περίπου 180 χλμ./ώρα. Αιτία της ταχύτητας αυτής φαίνεται πως ήταν ο άδειος δρόμος, ωστόσο όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα τα 180 χλμ./ώρα δεν ήταν διαχειρίσιμα από τον οδηγό ο οποίος έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στην μπαριέρα.
Το αποτέλεσμα γίνεται εύκολα ορατό από τις εικόνες, με το ιταλικό μοντέλο να έχει στην ουσία καταστραφεί ολοκληρωτικά, με το μπροστινό μέρος να μην υπάρχει ενώ οι ζημιές εκτείνονται στο πλαϊνό και στο πίσω μέρος.
 
Το μόνο ευχάριστο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το γεγονός πως τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός της Ghibli βγήκαν σώοι και αβλαβείς από μέσα, ωστόσο δεν ξέρουμε κατά πόσο παρέμεινε καλά στην υγεία του ο ιδιοκτήτης της Maserati όταν έμαθε για τροχαίο.   

Toyota
moto