4 φωτογραφίες »

Η δουλειά που έχει γίνει είναι λεπτομερής.

Το αυτοκίνητο Λερναία Ύδρα

2.370 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2020)

Έντονο είναι το ενδιαφέρον των συλλεκτών για να αγοράσουν αυτό το ξεχωριστό δημιούργημα με τα δύο μοτέρ, τις δύο καμπίνες και τα δύο μπροστινά μέρη... Πάρτε μάτι.


Ο οίκος δημοπρασιών Mecum έχει συχνά συνδέσει το όνομά του με τα πιο περίεργα και καινοτόμα αυτοκίνητα που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια και αυτό το Dodge «Double Header» δεν αποτελεί εξαίρεση.

Αυτό το μοναδικό όχημα είναι ένας συνδυασμός ενός Dodge Colt του 1981 και ενός Plymouth Champ με ίδιο έτος κατασκευής και όπως περιγράφεται στην αγγελία που το συνοδεύει, κόπηκαν και τα δύο στη μέση πριν κολληθούν μεταξύ τους.

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στις εικόνες. Το αυτοκίνητο έχει δύο ακριβώς ίδιους προβόλους, ένα 1.600άρι turbo μοτέρ κάτω από κάθε καπό απόδοσης 81 ίππων, δύο μπροστινά καθίσματα σε κάθε πλευρά και πόρτες που ανοίγουν αντικριστά η μία με την άλλη. Επίσης, όπως καλά σκέφτεστε, το αυτοκίνητο μπορεί να οδηγηθεί και από τις δύο πλευρές, κάτι που κάνει την χρήση της όπισθεν… αχρείαστη.

Αρχική τιμή δεν έχει τεθεί, ωστόσο θεωρείται πιθανό το αυτοκίνητο να πιάσει στην δημοπρασία ένα αρκετά μεγάλο ποσό λόγω της εξαιρετικής κατασκευής του.
 

ELASTIKA 2024
NISSAN