To Audi e-tron GT σε κάμπριο.

Όλα τα σχέδια είναι του Aksyonov Nikita.

Το Audi e-tron GT σε βάγκον.

Οι εκδόσεις Spyder και Coupe φαντάζουν πιο δύσκολο να κατασκευαστούν σε σχέση με τη wagon.

Το Audi e-tron GT σε κουπέ.

Και τρία σχέδια παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το e-tron GT σε Spyder, Coupe και Wagon

1.715 Επισκέψεις στο άρθρο (6/12/2018)

Σχέδια που δείχνουν νέες εκδόσεις του Audi e-tron GT ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δια χειρός ανεξάρτητου σχεδιαστή.

Η Audi στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου Λος Αντζελες παρουσίασε το νέο της ηλεκτρικό πρωτότυπο, το e-tron GT, για το οποίο ενημερωθήκατε πριν από λίγες ημέρες.

Όπως ήταν φυσικό το νέο μοντέλο δεν θα μπορούσε να διαφύγει της προσοχής των ανεξάρτητων σχεδιαστών, οι οποίοι αν και μιλάμε απλά για ένα concept προχώρησαν μερικά βήματα και φρόντισαν να δημιουργήσουν μερικές ακόμα εκδόσεις του «πράσινου μοντέλου».
 
Ένας από αυτούς είναι ο γνωστός πλέον Aksyonov Nikita, ο οποίος πρόσφατα κατέστησε το τετράθυρο ηλεκτρικό ως Spyder, Coupe και Wagon.
Οι εκδόσεις Spyder και Coupe φαντάζουν πιο δύσκολο να κατασκευαστούν σε σχέση με τη wagon (κάτι που ήδη κάνει η Porsche για την Panamera μέσω της Sport Turismo). Όμως μπορούμε να πούμε πως και τρία σχέδια παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς δεν φέρουν κάτι το ασυνήθιστο πάνω τους, που να καθιστά την παραγωγή τους αδύνατη με τα σημερινά πάντα δεδομένα.
 
Ωστόσο όλα αυτά ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας, καθώς πρώτα απ όλα θα πρέπει να έρθει στη παραγωγή ο ανταγωνιστής του Tesla Model S, με την Audi να αναφέρει πως κάτι τέτοιο θα συμβεί το 2020.

Toyota
test center