O πίνακας οργάνων φαίνεται ότι θα υιοθετήσει το Virtual Cockpit της Audi σε μια πιο εξελιγμένη έκδοση.

Λίγο πιο κάτω διακρίνεται το σύστημα ANIMA.

Τα καθίσματα φαίνεται πως θα είναι δερμάτινα.

To εσωτερικό της Urus

2.785 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2017)

Tο εσωτερικό του SUV της Lamborghini πιάστηκε από κατασκόπους και αποκαλύφθηκε λίγες εβδομάδες πριν την επίσημη παρουσίαση του. Δείτε το.

Η Lamborghini μπορεί να ετοιμάζεται να παρουσιάσει επίσημα το Urus SUV στις 4 Δεκεμβρίου, ωστόσο σήμερα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μέσω διαρροών μια σειρά από κατασκοπευτικές φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τον εσωτερικό διάκοσμο του νέου μοντέλου της ιταλικής μάρκας.

Το πρώτο πράγμα στο οποίο πέφτει το μάτι είναι η παρουσία δύο μεγάλων οθονών αφής, με την πάνω να χρησιμοποιείται για το σύστημα infotainment και την κάτω για το σύστημα ελέγχου του κλιματισμού HVAC. Λίγο πιο κάτω διακρίνεται το σύστημα ANIMA (Adaptive Network Intelligence Management), μέσω του οποίου ο οδηγός έχει την δυνατότητα να επιλέξει ένα από τα 6 διαθέσιμα mode οδήγησης ανάλογα με την επιφάνεια του οδοστρώματος και τις συνθήκες που επικρατούν στο περιβάλλον.
 
O πίνακας οργάνων φαίνεται ότι θα υιοθετήσει το Virtual Cockpit της Audi σε μια πιο εξελιγμένη έκδοση, ενώ τα πλαστικά της κονσόλας αναμένονται να είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά. Οι αεραγωγοί είναι εξαγωνικοί, τα καθίσματα φαίνεται πως θα είναι δερμάτινα ενώ επιβεβαιώνεται ότι θα προσφερθεί με αυτόματο κιβώτιο.

Σχετικά με τα μηχανικά σύνολα, οι φήμες λένε ότι το μοτέρ του Urus θα είναι biturbo χωρητικότητας 4,0 λτ. με απόδοση που θα κυμαίνεται κοντά στους 650 ίππους. Η πλατφόρμα λέγεται ότι δεν θα είναι καινούρια αλλά θα πρόκειται για την MLB Evo του VW Group που χρησιμοποιούν μοντέλα όπως το Audi Q7, η Cayenne κ.α με λίγες απαραίτητες τροποποιήσεις.

Mercedes
skoda