Την εκστρατεία των teaser αναφορικά με το Vision iV συνέχισε η Skoda.

Το εσωτερικό του Skoda Vision iV

1.819 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2019)

Την εκστρατεία των teaser αναφορικά με το Vision iV συνέχισε η Skoda, η οποία λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη των σκίτσων του εξωτερικού μέρους του μοντέλου, συνέχισε αποκαλύπτοντας το εσωτερικό.

Μέσω του νέου σκίτσου η εταιρεία παρουσιάζει ένα πιο «καθαρό» εσωτερικό, το οποίο στερείται των χαρακτηριστικών που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα στα αυτοκίνητα (μπουτόν, διακόπτες, επιλογέας ταχυτήτων κ.α). Αντ αυτού έχει προσφέρει ένα μεγάλο ταμπλό το οποίο φιλοξενεί μόνο δύο οθόνες. Μία για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και μία μικρότερη που έχει αντικαταστήσει τον πίνακα οργάνων.
 
Από κει και πέρα το μινιμαλιστικό τιμόνι φαίνεται πως και αυτό με τη σειρά του έχει απολέσει τα πολλά κουμπιά, ενώ από τη στιγμή που μιλάμε για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο (άρα χωρίς κινητήρα εσωτερικής καύσης) η καμπίνα πιθανώς να έχει αυξημένα τα χαρακτηριστικά ευρυχωρίας αλλά και περισσότερων χώρων. Πάρτε για παράδειγμα το γενναιόδωρο κεντρικό υποβραχιόνιο, με αρκετό χώρο κάτω από αυτό για να φορτίσετε ασύρματα δύο smartphones.
 
Περισσότερες αλλά και πιο αναλυτικές πληροφορίες για το νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο crossover της Skoda θα έχουμε σε λίγες εβδομάδας όταν το Vision iV θα κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως ένας από τους στόχους της Skoda είναι έως το 2022 να έχει στη γκάμα της δέκα ηλεκτροκίνητα μοντέλα.    

NEO TRAFIC
skoda