Μετά το εξωτερικό η ιταλική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα και εικόνες του εσωτερικού του αυτοκινήτου.

Το μοντέλο αναμένεται να διατεθεί με ένα σύστημα ψυχαγωγίας, το οποίο θα συνοδεύεται με οθόνη επτά ιντσών.

Το εσωτερικό του νέου Punto σεντάν

3.683 Επισκέψεις στο άρθρο (2/1/2018)

Στη δημοσιότητα ήρθαν επίσημες φωτογραφίες από το εσωτερικό του νέου Fiat Punto sedan, λίγες εβδομάδες μετά την παρουσίαση της εξωτερικής σχεδίασης του μοντέλου.

Πριν από λίγο καιρό η Fiat είχε παρουσιάσει και επίσημα το νέο της μοντέλο για την αγορά της Λατινικής Αμερικής με την ονομασία Cronos, το οποίο αναφέρεται και ως ο αντικαταστάτης του Fiat Punto σεντάν στην Ευρωπαϊκή αγορά, καθώς θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το Argo, που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της μάρκας θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του γνωστού μας Punto στην γηραιά ήπειρο.
 
Έτσι, μετά το εξωτερικό η ιταλική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα και εικόνες του εσωτερικού του αυτοκινήτου, χωρίς ωστόσο να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.
 
Παρόλα αυτά το μοντέλο αναμένεται να διατεθεί με ένα σύστημα ψυχαγωγίας, το οποίο θα συνοδεύεται με οθόνη επτά ιντσών, ενώ σύμφωνα με τα μέσα του εξωτερικού δεν αποκλείεται να εξοπλιστεί και με πολλά στοιχεία που θα έχει στη διάθεσή του το Argo.  
Από κει και πέρα σύμφωνα με τις φήμες γίνεται λόγος πως το νέο μοντέλο θα έχει αυξημένη χωρητικότητα στο πορτμπαγκάζ σε σχέση με το παλιό σεντάν της φίρμας (Linea), ενώ σε ότι αφορά τα μηχανιά σύνολα η Fiat ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει το Cronos στην αγορά της Νοτίου Αμερικής με ένα κινητήρα 1.3 λίτρων.
 
Τέλος να αναφέρουμε πως οι πωλήσεις του Fiat Cronos πρόκειται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2018 στη Βραζιλία και στη συνέχει θα ακολουθήσουν οι άλλες χώρες.

test center
Mitsubishi