Tο hi-tech εσωτερικό του E-Tron.

Tο hi-tech εσωτερικό του E-Tron (+vids)

2.816 Επισκέψεις στο άρθρο (6/7/2018)

Πριν από λίγες ημέρες η Audi δημοσίευσε εικόνες από το εσωτερικό του E-Tron, ωστόσο μετά τις εικόνες έρχονται δύο βίντεο τα οποία μας δίνουν μια καλύτερη οπτική του hi-tech εσωτερικού.

Αυτό που κλέβει την παράσταση και στα δύο βίντεο είναι οι πλαϊνοί καθρέφτες του ηλεκτρικού SUV. Το μοντέλο δεν θα έχει παραδοσιακούς καθρέπτες αλλά κάμερες που θα συνοδεύονται με δύο μικρές οθόνες που εδρεύουν ψηλά, στην εσωτερική πλευρά των θυρών. Το μέγεθος τους θα είναι 7 ίντσες και θα προσφέρουν στον οδηγό την δυνατότητα για zoom in ή zoom out ενώ θα υπάρχουν προεγκατεστημένα τρία διαφορετικά προγράμματα για να διαλέξει ο οδηγός ανάλογα με το αν θέλει να παρκάρει, να στρίψει ή να οδηγήσει σε αυτοκινητόδρομο. 
 
Μάλιστα από τα βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ο τρόπος που λειτουργούν τόσο όταν το μοντέλο είναι σε στάση όσο και εν κινήσει.
 
Από κει και πέρα το μεγαλύτερο σε διάρκεια βίντεο δείχνει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να εμφανιστεί η υποδοχή που συνδέεται η πρίζα προκειμένου να ξεκινήσει η φόρτιση του ηλεκτρικού SUV, ενώ εκτός από το εσωτερικό, μπορούμε να πάρουμε και μία καλύτερη γεύση του εξωτερικού μέρους, με το φακό να επικεντρώνεται στις ζάντες, αλλά και τα φωτιστικά σώματα, τόσο στο μπροστά όσο και στο πίσω μέρος του γερμανικού «πράσινου» αυτοκινήτου.
Να θυμίσουμε πως η καμπίνα θα διαθέτει επίσης ψηφιακές οθόνες που θα προβάλουν τον πίνακα οργάνων, ενώ θα υπάρχει ένα προαιρετικό ηχοσύστημα 16 ηχείων Bang & Olufsen. Τέλος να σημειωθεί πως η Audi θα κάνει το ντεμπούτο του E-Tron σύντομα, ενώ το εμπορικό του λανσάρισμα αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2019.
 

SPRING CHECK MERCEDES
test center