Το ηλεκτρικό Hummer έχει ξεπουλήσει για πάνω από 2 χρόνια!

Το ηλεκτρικό Hummer έχει ξεπουλήσει για πάνω από 2 χρόνια!

1.733 Επισκέψεις στο άρθρο (1/11/2022)

Κάθε προσδοκία έχει ξεπεράσει η ζήτηση για το ηλεκτρικό Hummer, με την GMC όπως φαίνεται να χρειάζεται περισσότερο από δύο χρόνια για να ετοιμάσει τις παραγγελίες που θα πάρει στα χέρια της!

90.000 κρατήσεις για το ηλεκτρικό Hummer

Εξαιρετικά δημοφιλή έχουν γίνει τα νέα ηλεκτρικά Hummer Pickup και SUV, τα οποία διαθέτει εδώ και λίγα χρόνια στην γκάμα της η GMC, μετά την αναβίωση της μάρκας Hummer. Όπως αναφέρουν μέσα του εξωτερικού η ζήτηση έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, αφού πριν από λίγες ημέρες οι κρατήσεις ξεπέρασαν τις 90.000, γεγονός που ώθησε την εταιρεία να τις σταματήσει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το επιβεβαίωσε και ο αντιπρόεδρος της GMC

Την ίδια ώρα που οι κρατήσεις ανέρχονται στις 90.000+ χιλιάδες, η εταιρεία έχει κατασκευάσει και παραδώσει μέχρι στιγμής μόλις 783 μονάδες, μεταξύ Δεκεμβρίου 2021 και Σεπτεμβρίου 2022. Έτσι ακόμα και αν ο ρυθμός στη γραμμή παραγωγής της GMC αυξηθεί κατακόρυφα, το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να παραδοθούν όσα μοντέλα παραγγελθούν θα είναι σίγουρα πολύ μεγάλο. Αυτό επιβεβαίωσε και ο αντιπρόεδρος της GMC, Duncan Aldred ο οποίος τόνισε σε δηλώσεις του: «τα ηλεκτρικά Hummer έχουν εξαντληθεί για δύο χρόνια ή περισσότερο».

2.570 ηλεκτρικά Hummer παραδόθηκαν σε ένα χρόνο

Αν υποθέσουμε ότι και οι 90.000 κρατήσεις μετατραπούν σε παραγγελίες, μιλάμε για 45.000 μοντέλα ετησίως. Ως εκ τούτου αν όχι αδύνατο είναι τουλάχιστον πολύ δύσκολο για την GM να παράγει τόσα πολλά ηλεκτρικά Hummer το 2023. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τη μέχρι τώρα παραγωγή, όπου σε διάστημα περίπου ενός έτους, η εταιρεία παρήγαγε 2.570 ηλεκτρικά Hummer.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto