Το ηλεκτρικό Peugeot E-308 ήρθε με 156 άλογα
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ηλεκτρικό Peugeot E-308 ήρθε με 156 άλογα

22.041 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2022)

Το αμιγώς ηλεκτρικό 308 παρουσίασε επίσημα η Peugeot. Το όνομά του είναι E-308 και θα προσφέρεται τόσο σε hatchback όσο και σε βάγκον αμάξωμα!

Στην ίδια πλατφόρμα με το τυπικό μοντέλο

Η Peugeot πριν από λίγο καιρό είχε γνωστοποιήσει πως θα κατασκεύαζε ένα αμιγώς ηλεκτρικό 308 και η γαλλική μάρκα τήρησε την υπόσχεσή της παρουσιάζοντας σήμερα το ολοκαίνουργιο, Peugeot E-308. Το E-308 βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το μοντέλο που εξοπλίζεται με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Επομένως μεταφέρει σε μεγάλο βαθμό τη σχεδίαση μέσα και έξω. Ένα νέο σετ τροχών 18 ιντσών έχει αναπτυχθεί με γνώμονα την βελτίωση της αεροδυναμικής απόδοσης, για να αποσπάσει λίγο μεγαλύτερη αυτονομία!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αυτονομία 400+ χλμ. από καινούργια μπαταρία

Το Peugeot E-308 βασίζεται σε μια μπαταρία νέας γενιάς με ωφέλιμη χωρητικότητα 51 kWh. Λειτουργώντας στα 400 βολτ, η μπαταρία έχει μια νέα χημική σύνθεση με 80 τοις εκατό νικέλιο, 10 τοις εκατό μαγγάνιο και 10 τοις εκατό κοβάλτιο. Πλήρως φορτισμένο, το γαλλικό ηλεκτρικό μπορεί να διανύσει περισσότερα από 400 χιλιόμετρα (WLTP). Με φορτιστή 100 kW η μπαταρία χρειάζεται λιγότερα από 25 λεπτά για να φορτίσει από το 20 στο 80%.  

Νέο οδηγικό προφίλ «Brake»

Το μπροστινό μέρος και το κάτω μέρος του αμαξώματος έχουν τροποποιηθεί διακριτικά για καλύτερη αεροδυναμική, ενώ για τον ίδιο λόγο υπάρχουν νέα ελαστικά χαμηλής τριβής. Η Peugeot έχει προσθέσει μια λειτουργία οδήγησης «Brake» που τονίζει την επιβράδυνση όταν ο οδηγός αφήνει το πεντάλ του γκαζιού για να βελτιώσει την ανάκτηση ενέργειας.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center