Φυσικά, το Τype R έχει λάβει πλήθος αναβαθμίσεων.

Το ισχυρότερο Civic Type R

3.326 Επισκέψεις στο άρθρο (7/5/2018)

Σε Βρετανό φαίνεται πως ανήκει το ισχυρότερο Civic Type R στον κόσμο καθώς η απόδοση του ξεπερνά πλέον τα 765 άλογα. Δείτε το στο video.

Η ισχύς φαίνεται πως είναι για τους φίλους της αυτοκίνησης κάτι σαν ναρκωτικό. Ποτέ δεν είναι αρκετή, καθώς με το που καταφέρεις να ανεβάσεις λίγο την απόδοση του αυτοκινήτου σου, σύντομα θα θέλεις να του δώσεις όλο και περισσότερες αναβαθμίσεις για να φτάσεις την ιπποδύναμη στα ουράνια.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως έγινε και με το Civic Type R που αγόρασε το 2011 ο Adam Flowers. Όπως έγινε γνωστό, άρχισε να το αναβαθμίζει μόλις δύο εβδομάδες μετά την αγορά του, όμως σύντομα κατάλαβε ότι δεν του έφταναν ούτε τα 400 αλλά ούτε και τα 500 άλογα και σε συνεργασία με τον βρετανικό βελτιωτικό οίκο TDi North, η ιπποδύναμη του έφτασε μέχρι τους 765 ίππους, ξεπερνώντας ακόμα και την εργοστασιακή Lamborghini Αventador SV.
 
Φυσικά, το Civic Τype R έχει λάβει πλήθος αναβαθμίσεων που περιλαμβάνουν νέο μοτέρ με πολλά σφυρήλατα μηχανικά μέρη, εξελιγμένο κιβώτιο, αρκετά νέα εξαρτήματα για την εμφάνιση του αυτοκινήτου, αγωνιστικά καθίσματα bucket και πολλά άλλα που μπορείτε να στην περιγραφή του video στο youtube.

Τέλος, ο ίδιος ο Flowers αναφέρει πως θα προσπαθήσει να απολαύσει το βελτιωμένο του Civic Type R όλο το καλοκαίρι, ωστόσο αναφέρει πως δύσκολα θα αντισταθεί στον πειρασμό να φτάσει την ιπποδύναμη του αυτοκινήτου του πάνω από τα 800 άλογα.

Δείτε το video.
 

Διαβάστε περισσότερα για το HONDA CIVIC