3 φωτογραφίες »

Η Lotus Evora GT.

Το καλοκαίρι το ντεμπούτο της νέας Lotus

2.030 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2021)

H Lotus εργάζεται πάνω στην κατασκευή ενός νέου μοντέλου, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο αυτό το καλοκαίρι. Διαβάστε τι γνωρίζουμε.


Κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι θα αποκαλύψει η Lotus το νέο της σπορ αυτοκίνητο με σκοπό να βρεθεί ξανά ψηλά στις προτιμήσεις αυτών που θέλουν ένα «καρτ» μεγάλων επιδόσεων.

Παρά τις πληροφορίες που το θέλουν να αποκαλύπτεται το καλοκαίρι, η παραγωγή του αυτοκινήτου δεν θα ξεκινήσει νωρίτερα από το 2022, σύμφωνα τουλάχιστον με τον CEO της μάρκας Phil Popham. To νέο μοντέλο θα φέρει αέρα ανανέωσης στην γκάμα της φίρμας, αφού αυτή την στιγμή περιλαμβάνει τις Elise, Exige και Evora που βρίσκονται στην αγορά εδώ και δεκαετίες.

H βρετανική μάρκα θα επιδιώξει να ενισχύσει την παρουσία της στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου επί του παρόντος πουλά μόνο ένα μοντέλο, την Evora. Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι οι ΗΠΑ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά της Lotus μετά τη Γερμανία, ακολουθούμενη από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιαπωνία.

«Αυτό το αυτοκίνητο θα μας δώσει μια ευκαιρία στις ΗΠΑ για να είμαστε επιτυχημένοι στην αγορά σπορ αυτοκινήτων», δήλωσε ο Popham, προσθέτοντας ότι όλα τα μελλοντικά αυτοκίνητα Lotus θα κατασκευαστούν με σκοπό να είναι ελκυστικά σε όλες τις αγορές του πλανήτη.
 

Mercedes
moto