3 φωτογραφίες »

Πηγή ισχύος και στην έκδοση αυτή είναι ένας 3κύλινδρος 1.000άρης ατμοσφαιρικός κινητήρας 69 ίππων.

Το κουκλίστικο Toyota για το «ωραίο φύλο»

5.814 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2020)

Θέλει η γυναίκα ή η κόρη ένα χαριτωμένο αυτοκίνητο για την πόλη; H Toyota έχει την λύση.


Μια ειδική έκδοση που απευθύνεται στις γυναίκες λανσάρει η Toyota στο, άγνωστο στην Ευρώπη, Passo hatchback μοντέλο της (ουσιαστικά είναι ένα Daihatsu Boon με εμβλήματα της Toyota).

Η ονομασία της έκδοσης είναι Moda Charm και βασίζεται στο εξοπλιστικό επίπεδο Moda με σκοπό να προσελκύσει το «ωραίο φύλο». Το αυτοκίνητο στην έκδοση αυτή μπορεί να βαφτεί σε 5 διαφορετικά χρώματα, το πιο ξεχωριστό από αυτά είναι σίγουρα πάντως το Juicy Pink Metallic που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Οι γυναίκες δίνουν σημασία στον εσωτερικό διάκοσμο και για αυτό είναι λογικό η Τοyota να προσφέρει στο μοντέλο επιπλέον επένδυση από δέρμα και ύφασμα, φιμέ παράθυρα πίσω, πανοραμικό έλεγχο κ.α…

Όπως και σε όλη την γκάμα του μοντέλο, πηγή ισχύος και στην έκδοση αυτή είναι ένας 3κύλινδρος 1.000άρης ατμοσφαιρικός κινητήρας 69 ίππων και 92 Nm ροπής σε συνδυασμό με CVT κιβώτιο που στέλνει την κίνηση στους εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς.

Οι τιμές ξεκινούν από 13.500 ευρώ για την εμπροσθιοκίνητη έκδοση και από 15.500 ευρώ για την τετρακίνητη. Φυσικά αφορά μόνο την αγορά της Ιαπωνίας.
 

Mercedes
moto