Τελικά θα υπάρξει αντικαταστάτης του 370Z και θα είναι coupe, πιθανότατα με μικρότερο μοτέρ.

Τελικά θα υπάρξει αντικαταστάτης του 370Z και θα είναι coupe, πιθανότατα με μικρότερο μοτέρ.

Το μελλοντικό Nissan 370Z

4.009 Επισκέψεις στο άρθρο (29/1/2016)

Πολλά έχουμε ακούσει και διαβάσει για το μέλλον του Nissan 370Z, αλλά πλέον ο διευθυντής της Nismo, Hiroshi Tamura, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Πολλά έχουμε ακούσει για το μελλοντικό Nissan 370Z, από το ότι δεν θα υπάρξει νέα γενιά και το ότι θα είναι μικρότερο σε διαστάσεις και σε μοτέρ μέχρι το ότι θα είναι crossover.
Το τέλος στις φήμες όμως ήρθε να βάλει ο διευθυντής του τμήματος Nismo Hiroshi Tamura ο οποίος δήλωσε "θα υπάρξει νέα γενιά του 370Z και δεν θα είναι crossover αλλά θα παραμείνει coupe". 
Μάλιστα συμπλήρωσε λέγοντας πως "το νέο Nissan 370Z θα είναι πιο mainstream και πιθανότατα θα μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το crossover Gripz".
Όσον αφορά το πότε θα είναι έτοιμο, δεν έδωσε κάποια πληροφορία, με τις δικές μας πάντως να κάνουν λόγο για μία διετία από τώρα.Επομένως το 2018, δύο χρόνια νωρίτερα από το μελλοντικό GT-R θα το δούμε και επισήμως.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
test center
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel