2 φωτογραφίες »

Το νέο Audi Q5 Sportback χωρίς καμουφλάζ

12.499 Επισκέψεις στο άρθρο (4/8/2020)

Φωτογραφίες από την Κίνα αποκαλύπτουν την έκδοση Sportback του ανανεωμένου Q5 χωρίς καμουφλάζ, δείχνοντας μας πως θα είναι το νέο coupe SUV της Audi που στοχεύει τις GLC Coupe & X4. Πως σας φαίνεται;

Λίγες μέρες μετά την εμφάνιση του νέου Q5 Sportback να κάνει δοκιμές στο Nurburgring με βαρύ καμουφλάζ, τώρα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες ενός πρωτότυπου από την Κίνα με καλυμμένα μόνο τα σήματα της γερμανικής φίρμας  και ένα μέρος των πίσω φαναριών.

Το όχημα που βλέπουμε στις φωτογραφίες, δεν είναι σίγουρο αν  θα είναι το τελικό μοντέλο παραγωγής, διαφέρει αρκετά από το ανανεωμένο Q5, με νέα σχεδίαση, ενώ στο πίσω μέρος οι ομοιότητες με το Q3 Sportback είναι εμφανείς.

Πιο συγκεκριμένα, στο μπροστά μέρος θα βρει κανείς τις περισσότερες ομοιότητες με το Q5, με την Audi να έχει αλλάξει τα εμπρός φώτα με αυτά του Q3 Sportback, με το μικρό σκαλοπάτι στο εμπρός μέρος. Κατά τα άλλα, ο εμπρός προφυλακτήρας, η Singleframe γρίλια και οι αεραγωγοί φέρνουν στο Q5, με μόνη διαφορά το πλαίσιο χρωμίου που τα περιβάλλει.

Στο πλάι αλλά και στο πίσω μέρος η coupe αισθητική κυριαρχεί, με την έντονη κλίση της οροφής και το κεκλιμένο πίσω τζάμι να δίνουν τον απαιτούμενο σπορ χαρακτήρα.  Στον πίσω προφυλακτήρα απουσιάζουν οι απολήξεις της εξάτμισης που είναι «κρυφές».

 Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το εσωτερικό, όπου αναμένονται μικρές αλλαγές στη σχεδίαση σε σχέση με το Q5, αλλά σίγουρα θα υπάρχει διαφορά στους χώρους για τους πίσω επιβάτες, λόγω της σχεδίασης της οροφής. Τέλος, σχετικά με τα μηχανικά σύνολα, πιθανότατα θα είναι τα ίδια με του ανανεωμένου Q5.

VW LEASEPRO
test center