• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Honda έδωσε στη δημοσιότητα τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του ανανεωμένου CR-V, του οποίου η εμπορική καριέρα αναμένεται να εκκινήσει την προσεχή άνοιξη.

Οι άνθρωποι της Honda «υπόσχονται» καλύτερα οδηγικά χαρακτηριστικά χάρη στην τροποποίηση της εμπρόσθιας ανάρτησης, ενώ και τα μετατρόχια έχουν διευρυνθεί κατά 15 χλστ.

Tο ανανεωμένο CR-V εξοπλίζεται με το νέο προηγμένο σύστημα infotainment Honda Connect, ενώ ντεμπούτο κάνει και το νέο προσαρμοζόμενο cruise control i-ACC.

O νέος 1.6 i-DTEC turbodiesel κινητήρας των 160 ίππων και των 350Nm, όταν συνδυάζεται με το στάνταρ 6άρι μηχανικό κιβώτιο έχει μέση κατανάλωση 4,9 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 129 γρ./χλμ.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ανανεωμένου Honda CR-V.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ανανεωμένου Honda CR-V.

Το νέο CR-V λεπτομερώς

11.632 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/1/2015

Με νέο 1.600άρι diesel μοτέρ 160 ίππων και 9άρι αυτόματο κιβώτιο, αναβαθμισμένα οδικά χαρακτηριστικά, νέες τεχνολογικές εφαρμογές και ραφιναρισμένο εμφάνιση, έρχεται την άνοιξη το ανανεωμένο Honda CR-V.

 
Η Honda έδωσε στη δημοσιότητα τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του ανανεωμένου CR-V, του οποίου η εμπορική καριέρα αναμένεται να εκκινήσει την προσεχή άνοιξη. Οι διαφορές μπορεί να είναι περιορισμένες σε αισθητικό επίπεδο, αλλά σε τεχνικό είναι άκρως σημαντικές, καθώς ντεμπούτο κάνουν ο νέος 1.600άρης diesel των 160 ίππων, το 9άρι αυτόματο κιβώτιο, οι νέες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας, ενώ και η ανάρτηση έχει βελτιωθεί.

Προεξάρχον χαρακτηριστικό του ανανεωμένου Honda CR-V είναι ο νέος 1.6 i-DTEC turbodiesel κινητήρας των 160 ίππων και των 350Nm, ο οποίος προαιρετικά συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων. Αντικαθιστά το σύνολο 2.2 i-DTEC και με το στάνταρ 6άρι μηχανικό κιβώτιο έχει μέση κατανάλωση 4,9 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 της τάξης των 129 γρ./χλμ.

Το 1,6 σύνολο πετρελαίου θα συνεχίσει να διατίθεται και στην εκδοχή των 120 ίππων και 300 Nm, το οποίο προσφέρει κατανάλωση 4,4 λτ./100 χλμ. στην 2κίνητη έκδοση με 6άρι μηχανικό κιβώτιο. Το παρόν δίνει και το 2λιτρο μοτέρ βενζίνης i-VTEC που έχει ισχύ 155 ίππων και ροπή 192 Nm, ενώ η κατανάλωσή του ορίζεται στα 7,2 λτ./100 χλμ. με 6άρι μηχανικό κιβώτιο και την κίνηση μπροστά. Για τα λεπτομερή τεχνικά χαρακτηριστικά του CR-V, δείτε τους σχετικούς πίνακες του θέματός μας.

Οι άνθρωποι της Honda «υπόσχονται» καλύτερα οδηγικά χαρακτηριστικά χάρη στην τροποποίηση της εμπρόσθιας ανάρτησης, ενώ και τα μετατρόχια έχουν διευρυνθεί κατά 15 χλστ. Επιπλέον, η γωνία camber έχει ανέβει κατά μισή μοίρα, βελτιώνοντας περαιτέρω την ευστάθεια. Η σχέση μετάδοσης έχει βελτιωθεί κατά 8%, αναβαθμίζοντας την αμεσότητα του τιμονιού, ενώ και η ηχομόνωση είναι καλύτερη κατά 6%.

Σε ό,τι αφορά στις τεχνολογικές του εφαρμογές, τέλος, το ανανεωμένο CR-V εξοπλίζεται με το νέο προηγμένο σύστημα infotainment Honda Connect, ενώ ντεμπούτο κάνει και το νέο προσαρμοζόμενο cruise control, αυτό που η Honda αποκαλεί Intelligent Adaptive Cruise Control (i-ACC).