Το έργο αυτό προέρχεται από τον Βραζιλιάνο ανεξάρτητο σχεδιαστή Kleber Silva.

Το νέο Focus έγινε Mustang

2.697 Επισκέψεις στο άρθρο (25/4/2018)

Από τη στιγμή που έκανε την επίσημη πρεμιέρα του το νέο Ford Focus έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους ανεξάρτητους σχεδιαστές, η φαντασία των οποίων οργιάζει δημοσιεύοντας κάθε λογής σχέδιο που τους έρχεται στο μυαλό, όπως αυτό που πρωταγωνιστεί στο θέμα μας.

Το έργο αυτό προέρχεται από τον Βραζιλιάνο ανεξάρτητο σχεδιαστή Kleber Silva, ο οποίος άφησε την φαντασία του να οργιάσει και προσάρμοσε στο χαρτί το τέταρτης γενιάς Ford Focus και την ανανεωμένη Mustang, κάνοντάς τα ένα αυτοκίνητο.
 
Όπως μπορούμε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν μια μικρότερη έκδοση της τρέχουσας Mustang, ωστόσο ο καλλιτέχνης προτίμησε να τους δώσει την ονομασία Ford Focus Coupe EcoBoost.
Έτσι, όπως υποδηλώνει και το όνομα του, γίνεται γνωστό πως το μοντέλο χρησιμοποιεί τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2,3 λίτρων EcoBoost της Ford, ο οποίος προσφέρει τις υπηρεσίες του τόσο στην τρέχουσα ισχυρή έκδοση του Focus, όσο και στην βασική έκδοση της Mustang.
 
Δεν ξέρουμε εάν το τελικό αποτέλεσμα σας αρέσει ή όχι, ωστόσο η συγκεκριμένη ιδέα θα μπορούσε να αποτελέσει ως «τροφή για σκέψη» στους ανθρώπους της Ford για κάποιο μελλοντικό μοντέλο. Συμφωνείτε;        

Toyota
test center