Το μοντέλο κατά τη διάρκεια των δοκιμών.

Αλλαγές θα υπάρχουν και στο εσωτερικό.

Το νέο Hyundai Tucson στο Ring (vid)

2.125 Επισκέψεις στο άρθρο (8/11/2019)

Η Hyundai εργάζεται πάνω στην κατασκευή της νέας γενιάς του Tucson και όπως αποκαλύπτεται σε κατασκοπευτικό βίντεο, το κορεατικό SUV συνεχίζει τις απαιτητικές δοκιμασίες στην πίστα του Nurburgring.

Φυσικά το καμουφλάζ δε λείπει, ωστόσο από τα ακάλυπτα χαρακτηριστικά φαίνεται να επιβεβαιώνουν πολλά από τα στοιχεία που έχουν υπάρξει κατά καιρούς. Αρχικά τα λεπτά φωτιστικά σώματα υιοθετούνται και στην επόμενη γενιά του Tucson. Μέσω αυτών η ευρεία γρίλια αναμένεται να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο έχοντας τον κυρίαρχο ρόλο στον πρόβολο του κορεατικού SUV. Τα μεταλλικά στοιχεία δε θα λείπουν από το εμπρόσθιο μέρος και θα συνεχίζουν στο πλάι.
 
Στο πίσω μέρος η αεροτομή, οι απολήξεις της εξάτμισης και το «πτερύγιο του καρχαρία» στο πίσω μέρος της οροφής προσφέρουν σπορ στοιχεία τα μοντέλο. Παράλληλα από προηγούμενες δοκιμές φαίνεται πως τα LED πίσω φωτιστικά σώματα του Tucson απέκτησαν νέα μορφή και ενώνονται μεταξύ τους μέσω μίας φωτιζόμενης γραμμής.
 
Από κει και πέρα να σημειωθεί πως αλλαγές θα υπάρχουν και στο εσωτερικό, μια μικρή «γεύση» του οποίου μπορούμε να πάρουμε κοιτώντας τα τελευταία μοντέλα της Hyundai, όπως για παράδειγμα το Venue και το Palisade που εισήγαγε στην αγορά των ΗΠΑ.  
 
Το ολοκαίνουργιο Hyundai Tucson αν δεν το δούμε στo Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες πιθανότατα θα το δούμε κάποια στιγμή το 2020.
 

Διαβάστε περισσότερα για το HYUNDAI TUCSON