2 φωτογραφίες »

Τo νέο Kia Sportage;

9.066 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2020)

To νέο Kia Sportage «συνελήφθη» χωρίς καμουφλάζ, ωστόσο παραμένει άγνωστο αν η Kia θα το προσφέρει με αυτή την σχεδίαση στην Γηραιά Ήπειρο.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν δύο εικόνες που φαίνεται πως δείχνουν το επόμενο Kia Sportage να βρίσκεται σταθμευμένο χωρίς καθόλου καμουφλάζ πάνω του σε κάποιο κτίριο στην Κίνα, λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή του.

Αν και στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ βλέπουμε ξεκάθαρα το όνομα Sportage, δεν είμαστε σίγουροι πως το ευρωπαϊκών προδιαγραφών μοντέλο θα υιοθετεί την ίδια boxy σχεδίαση με αυτή που βλέπουμε στις φωτογραφίες αυτές. Το SUV της Κia φαίνεται πως λαμβάνει εδώ δάνειο πολλά κοινά στοιχεία από μεγαλύτερο Τelluride αλλά και από το μικρότερο Seltos, δύο SUV που δεν προσφέρονται στην Γηραιά Ήπειρο.

Η νέα γενιά θα έχει την κωδική ονομασία «ΝQ5» και θα φέρει μαζί της και αρκετές αλλαγές μέσα στην καμπίνα, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως πρέπει να περιμένουμε σύντομα κάποιο concept από την εταιρεία που θα μας δίνει μια καλή ιδέα για το τι ετοιμάζουν οι Κορεάτες. Όσον αφορά στα κινητήρα σύνολα, το νέο Sportage αναμένεται να υιοθετήσει σε μεγάλο βαθμό την παλέτα του νέου Tucson που περιλαμβάνει εκδόσεις σε βενζίνη και diesel, ήπια υβριδικές επιλογές, plug-in υβριδικό και υβριδικό μηχανικό σύνολο.

Το ντεμπούτο του Sportage στις ευρωπαϊκές προδιαγραφές φημολογείται πως θα γίνει τον Απρίλιο, ωστόσο περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές πολύ σύντομα.
 

Toyota
moto