3 φωτογραφίες »

Η teaser εικόνα αφορά είτε ένα νέο SUV είτε μια νέα έκδοση της DBX.

Ετοιμάζει νέο SUV η Aston Martin;

1.730 Επισκέψεις στο άρθρο (1/3/2021)

Μια πρώτη γεύση για το νέο SUV που ετοιμάζει έδωσε στο κοινό η Aston Μartin μέσω μιας νέας εικόνας teaser. Μάθετε ποια είναι τα μελλοντικά πλάνα της φίρμας.


Τον ερχομό μιας σειράς μοντέλων προλόγισε η Aston Martin με αφορμή μια συνεδρίαση που έγινε με τους επενδυτές της για  να μπει ο επίλογος για τα πεπραγμένα της φίρμας το 2020.

Το συμπέρασμα που βγήκε μετά την εκδήλωση αυτή είναι ότι η Aston Martin θα λανσάρει 10 νέα μοντέλα με τεχνολογία και κινητήρες από την Mercedes από το 2023. Η μάρκα σημείωσαν πως η γκάμα αυτοκινήτων που έχει τον κινητήρα μπροστά θα «φρεσκαριστεί», κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένουμε αναβαθμισμένες εκδόσεις για τις DBS, DB11 και Vantage αλλά και ειδικές εκδόσεις που θα δίνουν ώθηση στις πωλήσεις αυτών των μοντέλων.

Η DBX, το πρώτο SUV στην ιστορία της Aston Martin, θα λάβει επίσης νέες ειδικές εκδόσεις αλλά και μια νέα εκδοχή με coupe οροφή ή με μεγαλύτερο μεταξόνιο για την αγορά της Κίνας. Η Aston Μartin έδωσε στην δημοσιότητα ένα teaser για το επερχόμενο μοντέλο, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό, εάν απεικονίζεται η νέα έκδοση της DBX ή κάποιο επερχόμενο crossover.

Όσον αφορά τα κεντρομήχανα μέλη της οικογένειας, η Vanquish νέας γενιάς θα λανσαριστεί στο δεύτερο μισό του 2023 μετά την Valhalla, ενώ επίσης η μάρκα αναμένεται να επεκτείνει την γκάμα της Valkyrie μέσα στο 2021.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η Aston Martin ανακοίνωσε πως από το 2024, όλα τα νέα μοντέλα θα είναι ηλεκτροκίνητα και ότι από το 2030, εννιά στα δέκα μοντέλα της γκάμας θα έχουν κάποιας μορφής ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο.
 

Hyundai
4green