Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Το νέο Subaru XV εμφανίστηκε για πρώτη φορά
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Subaru XV εμφανίστηκε για πρώτη φορά

3.345 Επισκέψεις στο άρθρο (8/11/2021)

Η Subaru δουλεύει πάνω στην εξέλιξη της νέας γενιά του XV και ένα από τα πρωτότυπα του μοντέλου εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια δοκιμών.

Στο δρόμο, κυριολεκτικά και μεταφορικά είναι το ολοκαίνουργιο Subaru XV. Η ιαπωνική εταιρεία εργάζεται πάνω στην εξέλιξη της νέας γενιάς του δημοφιλούς µικροµεσαίου SUV και ένα δοκιμαστικό πρωτότυπο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια δοκιμών σε δρόμο των ΗΠΑ, όπου είναι γνωστό ως Crosstrek.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Πρώτη εμφάνιση για το νέο Subaru XV

Όπως βλέπουμε το νέο Subaru XV φοράει καμουφλάζ, αλλά παραδόξως, δεν είναι γεμάτο με ψεύτικα πάνελ. Αυτό μας δίνει μια πιο ξεκάθαρη ματιά. Το σχήμα του αυτοκινήτου μοιάζει πολύ με το σημερινό μοντέλο. Μια πιο προσεκτική ματιά αποκαλύπτει πως το τρίτο παράθυρο στο πλάι έχει διατηρηθεί, ενώ στο πίσω μέρος η Subaru έχει δώσει στο μοντέλο φωτιστικά σώματα σε σχήμα «C». Στο μπροστινό μέρος, μπορούμε να διακρίνουμε το σχήμα των προβολέων, ενώ φαίνεται πως τα λεπτά φώτα θα είναι συνδεδεμένα με τη μάσκα, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε εάν πρόκειται για κάποια LED φωτιζόμενη μπάρα.
 

Θυμίζει το Viziv Adrenaline concept

Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε πως το νέο Subaru XV έχει μικρή ομοιότητα με το Viziv Adrenaline concept που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2019. Φυσικά από τη στιγμή που μιλάμε για ένα μοντέλο παραγωγής, έρχεται σε ένα πιο ήπιο σχεδιασμό σε σχέση με το πρωτότυπο.
 

Ελάχιστες οι πληροφορίες για το εσωτερικό 

Λίγα πράγματα γνωρίζουμε για το εσωτερικό του νέου XV, ωστόσο η φημολογία κάνει λόγο πως ο σχεδιασμός του ταμπλό θα παραπέμπει σε αυτόν του WRX, αν και με λιγότερο σπορ «ατμόσφαιρα», ενώ πιθανότατα η οθόνη αφής του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης να είναι κάθετη.
 

Ντεμπούτο το 2022

Το πιθανότερο είναι πως το νέο Subaru XV θα παρουσιαστεί μέσα στο 2022.

Στο δρόμο κυριολεκτικά και μεταφορικά!
-Το επερχόμενο Subaru XV εντοπίστηκε και καταγράφηκε κατά τη διάρκεια δοκιμών
-Με στοιχεία από το Viziv Adrenaline concept
-Ντεμπούτο το 2022.
Θα καταφέρει να ξεχωρίσει η νέα γενιά του XV;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: